Szerintetek keverék vagy goldi ez a kisfiúcska? Képek lentebb. Ha keverék, lehet tudni, hogy mekkorára nő? Kistestűként sajnos nálunk nem maradhat, csak ha megközelítőleg golden méretűre nő.
Az állatorvos nem tippelt,úgy került hozzánk,hogy nem ismerjük a hátterét.7-8 hetes,szerintetek mekkorára nő? Olyan kicsi a mancsa és keskeny a pofija.
képről szinte lehetetlen megmondani.
Ha van törzskönyve,fajtatiszta. De mivel nincs,nem az.
Hát ne haragudj, de megvan a véleményem a férjedről.
Miért is nem vesz akkor fajtatiszta kutyát, amiről biztosan lehet tudni, hogy mekkora lesz?!
Bármekkora is legyen a kutya, nehogy már azért kidobjátok, mert nem lesz esetleg 20 kg! Mi az, hogy nem tud rá férfiként tekinteni?! Mi baja a férjednek, kisebbrendűségi komplexusa van, vagy mi?
A kutya egyébként keverék, igen, valószínűleg közepes méretű lesz, ami akár lehet 20 kg-s is... de ha ezen múlik, hogy maradhat-e nálatok, akkor no comment. :(
Szerintem a férjednek csak a szája jár. Mdgszereti azt mindegy lesz ha csak 15 kiló.
Az én férjemnek az volt a mániája higy csak kinti kutya. Most jobban tutujgatja a két cavalier-nket munt én .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!