Szerintetek is nagyon sovány lett a befogadott kutyám?
Sziasztok!
Fél éve befogadtam egy pitbull-vizsla keveréket.
Nagyon vidám, imád velünk lenni és ez kölcsönösen igaz.
Őszintén leírom hogy az egyik hónapban nem tudtam a legjobb tápot venni neki de nem hinném hogy csak emiatt fogyott így le.
Mindemellett kiemelném, hogy fereghajtót kapott 2 hónapja, nem bágyadt, rendszeresen sétálunk és 3x akkora területe van mint eddig. (Ez is biztos ők)
Szerintetek kép alapján nagyon sovány?
Mostmár kb. 1,5-2 hete több kaját adok neki és max. 2 hetet várok és ha nem javul orvos természetesen. Csak érdekel mások véleménye is.
Előre is köszönöm a segítséget! ❤️
2,5 éves.
Anyagcseréje rendben van minden szempontból szerencsére.
És ami a legfontosabb kis vidám, mozgékony.
Így megvárom most a kis tömegelést akkor. Figyelgetem és ha nem javul akkor lesz doki.
Nagyon szepen köszönöm az extragyors válaszokat, kicsit javult a pánik. ❤️
Minimum egy Brit Premium-ot vegyél neki.
Tok jo a testsulya. Izmot kene folszecnie a hatara meg a combjaira,de az csak igazi hussal megy. A barfblltban nem dragabb a neki elegendo adag,mi t az olcso tapbol,de attol szepen izmosodna.
A gerince is azert log ki,mert nincs rajta izom.
Nem hizlalni kell,hanem rendes hussal etetni. A husbol sokkal kevesebb kell,mint a tapbol. Neki kb 400 g hus kene egy napra plusz csontoshus plusz par kanal zoldseg. Ez a barfboltban annyira jon ki,ha napra leosztod,mint az olcso tapod.
Szepen fel tudod erositeni barffal. Eltunik a gorbeseg a hatabol .
Egyebkent nagyon szep kutya! Szepek a testaranyai.
Köszönöm szépen mindenkinek ment a zöld.
Szoktam neki én főzni ilyeneket.
Kap húst, zöldségeket, csontot de igyekszem innentől akkor többet.
Örülök hogy szépnek találjátok. Remélem picit később kicsit izmosabb is lesz és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!