Valaki Debrecenből utazik Pestre mostanaban? A kutyusomat kellene elhozni a tenyésztőtől, de nincs autóm és sehogy sem tudom megoldani.
20.-nak.
- Miért, a TAXI sofőrjét ismeri?
- Hányan vesznek részletre Ájfont, és közben nincs pénz kajára.
Feleves (29 kg volt akkor mar!) amstaffot vettem. Akkor meg nem uzagatott sehogy szinte. Vonattal hoztuk haza egy videki kisvarosbol. Nagyon felt a vonaton. Befekudt kozepre,utana bekuszott az ulesek ala. Aztan leszallaskor ugy kellett kihuzni az ajtoig meg kihuzni az ajton.
Eszembe nem jutott volna mast megkerni,h helyettem menjen megvenni es elhozni. En akartam latni a tenyesztot es csaladjat ,az eletstilusukat. Megismerni oket,milyen csaladbol jon a kutya. Ez nagyon meghatarozo. Nagyon kiegyensulyozott,nyugodta,laza es szeretetteljes csalad. Elnek halnak ezekert a kutyakert. Ez is fontos volt nekem.
Elotte egy szapinal neztunk kutyat. O nem tisztelte a kutyait meg ideges tipus volt. Turelmetlen es lehetetlen dolgokat vart el a kolyokkutyatol. Rossz volt nezni. Ott latszitt,h sose adott meg ra porazt es nincs szoktatva a kutya. Setalni se vitte. Szornyu volt. Ott tudtam,h en onnan nem veszek kutyat es barmennyit kifizetek egy tenyesztonek,ahol megvannak a jo korulmenyek es hozzaertes,elotanitas. Stb.
Szemelyesen nezz korul tobb tenyesztonel. Latni fogod a kulonbsegeket. Meglatszik a kutyan,ha egy idegbeteg tenyesztonel nott fol. Ugyanolyan ideges agressziv lesz.
Komolyan, hol a válaszom?
Csak annyit írtam, hogy nincs már olyan állat taxi, vagy állat futár?
Ebben mi volt a szabálytalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!