Farkaskutya (Hibrid) tenyésztők, vásárlás/örökbefogadás, tartása magyarországon?
Sziasztok! Ha egyszer kutyát szeretnék választani, szeretnék egy nagyobbat, és mivel nagyon megtetszettek a farkaskutyák (nagy farkas fan vagyok :D) kiváncsi vagyok hogy van e lehetőségem
- ilyet magyarországon tartani? Hol találom ehhez a jogszabályokat? Ha tudjátok, írd meg nekem!
- lehet-e magyarország vagy környező országokban kapni/örökbefogadni? (ausztria, szlovákia, hovátország, talán még anglia)
- jól fogja-e érezni magát mellettem? Nemsokára egyetemista leszek, bár tudom a családomra bízni a kutyát, sokat sportolok, szavamat adom, sokat foglalkoznék vele, de valószínüleg estére érnék haza.
- lehet-e kiskorában macskához szoktatni? Bánthatja-e a macska kiskorában? (a macska nem akadály ha nem)
Tapasztalatot, és weboldalakat küldjetek, szívesen utána nézek!
Köszönöm előre is válaszotokat :)
Olyan KUTYAfajtát választhatsz. Pl. csehszlovák farkaskutya. Van tenyésztő Magyarországon, de Szlovákia sincs messze.
Ott van Saarlosi farkaskutya is.
Igazi F1es hibrid sehol nem lesz. Csak olyan kutyafajta,amiben farkasvér Is van.
Van Magyarországon is több kennel! Pl. Ingarian, Crying Wolf. Érdeklődj náluk!
Vidd majd kutyaoviba, suliba, menj el vele sétálni, és akkor nem lesz semmi gond. Nézegettem én is annó, de makacs fajta (a farkasvér miatt IS), ezért inkább hanyagoltam.
Amúgy... NEED before BREED! Gondold át, mire kell neked a kutya. Ne a kinézete döntsön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!