Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya bent, vagy kint?

Kutya bent, vagy kint?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hetes Beagle kutyám, aki amióta nálunk van, kint van. Vettünk neki egy meleg agyikot, van benne plusz egy meleg puha pled, sok játékkal. Első 3-4 napban sírt az anyja után, sokat jártunk ki hozzá, mára már ez nincs, szépen csendben van egész éjszaka. Kint alszik a garázsban, ami szigetelt, így nem fázik,viszont ennek ellenére én úgy sajnálom, hogy nincs velünk minden percben, azonban az, hogy bent legyen a házban, azt meg nem tudom elképzelni, eléggé tisztasagmanias vagyok, eleinte biztosan szetrágna mindent, amit viszont nem turnek. Akinek bent van a kutyája, nem zavarja a szőr, a balesetek, hogy bekakal, bepisil? Nálatok hol van a kutya?
2020. nov. 26. 20:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekünk jelenleg kinti (építkezünk, mi lakásban vagyunk férjemmel, így a szüleinél van a kutyus - persze minden nap megyek hozzá - de ők nem tűrik bent a kutyát). Amíg kicsi volt kb. 4-5 hónapos koráig szinte végig bent volt, bent aludt. Aztán lassan ki lett szoktatva, de ha végre el tudunk költözni biztosan meg fogom neki engedni, hogy bent is legyen (egyébként egy Husky, a fázástól nem féltem, a hóban alszik, a szalmát kitúrja).

Szerintem jó döntés, hogy ott lehet veletek, legalább amíg pici. Aztán rájössz majd, nem olyan "vészes", ha bent van. Egy kis plusz sepregetés megéri a közelségét.

2020. nov. 27. 09:50
 22/22 A kérdező kommentje:
Tettem neki egy kis párnát az előszobába, amin eddig kint is feküdt, nagyon ügyesen azon alszik, miután felkelt, kivittem, pisilt is. Valamennyire nyitva az ajtó a nappali felé, így lát is minket, ide be nem jön. Jól érzi magát így, és én is örülök, hogy közelebb van hozzánk. Köszönöm mindenkinek.
2020. nov. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!