Kan kiskutya ivartalanításánál csak a gallér jöhet szóba? Van ehhez a műtéthez is kutyaruha, vagy nincs olyan ami ott védi?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 18:45
1/7 anonim válasza:
Fiukval nincs ruha ... tolcser van vagy hurka.
2/7 anonim válasza:
Van ruha, kan fazon. Viszont sokat nem ér, ha az ember kutyája nehezen viseli a fájdalmat.
4/7 anonim válasza:
Van ruha, de jobban jártok a tölcsérrel. Nekünk először ruhát adtak rá, de éjjelente annyira nyalta és harapta még azon keresztül is magát, hogy begyulladt neki a herezacskója, félig kitépte a varratot és eléggé durván gennyesedett a sebe. Így most 5 nap után kapott gallért, elölről kezdtük az egészet vele. Utólag belegondolva jobb lett volna, ha erőszakosabb vagyok és nemet mondok a ruhára. :(
5/7 A kérdező kommentje:
#4, nagyon sajnálom, jobbulást a kis barátodnak! <3
Köszi! Azóta mi teljesen túl vagyunk rajta, bírta a tölcsért, mókás is volt, hamar letelt a 10 nap, gyönyörű lett a sebe. Esténként levettem és megmassziroztam a nyakát, fülét, azt nagyon élvezte, de éjjelre vissza is tettem.
2020. dec. 17. 10:06
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok.
Köszönöm Heki nevében is :) Hál isten már ő is jobban van. Tegnap kapta az utolsó injekciót, már csak pár nap gyógyszerezés és krémezés van hátra, de napról napra szebb a sebe. A gallért már megszokta ő is és mi is nagyjából :D Remélem még karácsony előtt lekerül róla, mert akkor biztonsági okokból nem lesz karácsonyfánk. Na meg persze, jó lenne már, ha nem lennének fájdalmai egyáltalán.
7/7 A kérdező kommentje:
Örülök a hírnek! Gyors maradék gyógyulást a töketlennek :)
2020. dec. 18. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!