Mikortól kapni a Fressnapf-ban kutyaruhàt?
Múltkor azt az információt kaptam az üzletben, hogy szezonálisan kapják. De hát ez mit jelent pontosan? Az eladó sem tudta megmondani...
Próbáltam őket hívni, de a két telefonszăm közül egyiket sem veszik fel. Odamenni kutyával potyàra nem akarok.
Ezt gondoltam, de hogy konkrétan mikortól kb. :)
Azért nem akkor vennék neki kabit, pulcsit, amikor már hideg van :)
Én tavaly novemberben láttam először, előtte nem nagyon. Műtét miatt le kellett vágni a kutyám szőrét és vettünk neki egy pár ruhát.(azóta egyébként szereti is :o)
De az Alpha zoo-ban például mindig van télen-nyáron. :)
Régen dolgoztam ott kis ideig, azt hiszem novembertől jön az új negyedév akkor jelennek meg a téli ruhák meg a téli fekhelyek stb.
A pénztáros utána tud nézni a gépben amúgy, de valószínű a november, december, január negyedév még nincs a rendszerben, a szeptemberiben pedig még nincs kabát, azért mondta, hogy nem tudja, mert még valóban nem lát belőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!