Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idő alatt foganhat meg...

Mennyi idő alatt foganhat meg egy kutya?

Figyelt kérdés
Baràtnőmmel lent voltunk, akinek van egy kislány kutyája aki éppen tüzelt. A kutya nyakörve szétpattant, mert nem volt rendesen össze izélve a csat, és elfutott előre ahol volt egy kóbor kan kutya. A kan kutya rámászott a kutyára, és kb 5 másodpercig lehetett rajta de akkor sem normálisan hanem forgott meg minden. Megfoganhattak már a kiskutyák ennyi idő alatt? Mennyi idő alatt fogannak a kutyusok? Barátnőm nagyon aggódik, holnap viszi is orvoshoz esemény utáni szurira. Mit gondoltok?
2020. nov. 21. 17:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#9-es légyszíves gyakorold a szövegértést. Nem az én kutyám még mindig, semmi beleszólásom nem volt abba hogy az őt kutyáját éppen meg fogják termékenyíteni vagy sem. Hiàba voltam ott nem vagyok supermen hogy odateremjek egy másodperc alatt.
2020. nov. 21. 18:12
 12/27 anonim ***** válasza:
27%

1000% hogy nem mondd egy igazi allatorvos olyat hogy ""várjatok meg az elso tuzelest"". Ilyen nincs!

Az állatorvos meg a pubertás ELOTT ajanlja!

Ugyhogy bocs kerdezo, de semmi ertelme nincs annak amit itt mondasz. Nen bantasbol irom de ilyenkor par másodperc /perc is eleg. Es a kan kutyát a kerítés sem nagyon allitja meg.

2020. nov. 21. 18:14
 13/27 A kérdező kommentje:
Ahány állatorvos annyi tanács....mi egy éves koràban ivartalanítottuk a kutyánkat mert az orvos mondta hogy várjuk meg míg kifejlődnek a hormonjai teljesen. Ne hidd azt hogy minden állatorvos ugyanazt mondja...
2020. nov. 21. 18:23
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

Valóban, az Állatorvosi Kamara az ivarérés előtti ivartalanítást ajánlja, így az állatorvosok is.

Imádom amikor valaki ilyen képtelenségekkel takarózik. A múltkor valaki azt mondta itt egy kérdésben hogy ő azért szaporított, mert az állatorvos azt mondta hogy jót tesz a kutyának ha ellik egy almot mielőtt ivartalanítják...

Ilyet nem mond állatorvos.

2020. nov. 21. 18:24
 15/27 A kérdező kommentje:
igen nyilván kitaláltam, ameddig nem ismersz lehetőleg ne próbáld már eldönteni hogy igazat mondok e vagy sem.
2020. nov. 21. 18:31
 16/27 anonim ***** válasza:
14%
Hát, pedig minden jogom megvan hozzá, hogy eldöntsem hogy hiszek neked vagy sem 🤷‍♀️
2020. nov. 21. 18:34
 17/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem minden állatorvos ajánlja az ivartalanítást az első tüzelés előtt. Elég, ha neten utánanéz az ember, ott is ezerféle verzió van, én is hallottam már többfélét, ezen kár vitatkozni.

Kérdező, ivartalanítani vemhesen is lehet, ha esetleg sikerült a kutyának vemhesülnie, de kétlem, hogy sok esély lenne rá a pár másodperc alatt.

2020. nov. 21. 18:36
 18/27 A kérdező kommentje:
17-es. Köszönöm a válaszod! :)
2020. nov. 21. 18:40
 19/27 anonim ***** válasza:
14%
Biztos hogy nem
2020. nov. 21. 18:48
 20/27 anonim ***** válasza:
40%
Nekünk is azt ajánlotta az állatorvos, hogy egy tüzelèst vàrjunk ki. Van ilyen, ès én nem is bánom, kell, hogy a biológiai folyamatok befejeződjenek.
2020. nov. 21. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!