Mennyi idő alatt foganhat meg egy kutya?
Gondoltam hogy lesznek olyanok akik csak belekötni jöttek az emberbe.....
Ivartalanítva lesz, de az állatorvos azt ajánlotta neki hogy várják meg az első tüzelést. Mindenesetre köszönöm hogy megtiszteltél az értelmes, ám de nem hasznos válaszoddal :))
Ha gondoltad akkor miért nem előzted meg azzal, hogy leírod?
Itt senki sem gondolatolvasó.
De, leírhattad volna, kérdező, nekem is ez volt az első reakcióm, hogy inkább tartanál plüsskutyát. De így nem teszem. Szóval kapálózhatsz, de nincs igazad (érveink vannak rá, neked semmi). Az pedig, hogy nem mindig a kérdésre válaszolunk... hát sajnáljuk, de gondolom nem vagyok egyedüli (aki állatmentésekben is benne van egyesületeknél), aki utálja a felelőtlen állattartókat. Rosszindulatú kommentek akkor is jönnek, ha a kérdésed racionális és jól megalkotott, melynek tartalmában nem is vagy hibás...
Ha meg már el van döntve, minek kérdezed? Szerintem sem valószínű, de így tök mindegy. (Az becsülendő, hogy nem kockáztat.)
Általában össze kell ragadniuk a termékenyüléshez. 5 másodperc alatt nem történt semmi.
Ha a barátnőd úgyis ivartalanítani akar, inkább ne adasson injekciót a kutyának, mert az nem "csak egy injekció", hanem brutális hormonlöket. Ha lement a tüzelés, ivartalaníttasson, és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!