Húst hogyan érdemes hőkezelni, hogy biztos ne legyen benne kórokozó, de a csontos rész elég rugalmas maradjon a kutya számára? (Természetesen olyan csont, amit a kutya fogyaszthat.)
Nem bízok a teljesen nyers húsban, és van olyan is, amit nyersen nem is szabad a kutyának adni, szóval szeretném hőkezelni, mielőtt a kutyának odaadom, de nem tudom, mi lenne az ideális. Azt sem akarom, hogy a csontos rész olyan keménységű legyen, ami már bajt okozna.
Ételhőmérőt rendeltem, így a hőfokot azzal tudom nézni, egyszerű gáztűzhelyem van amúgy.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ne hokezdld. Sehogyan!!! Mert elveszti a rugalmassaat a csont.
Fagyaszd le. Az mindent kinyir. Utana felemgeded es rugalmas marad es koromozo sincs. En is meg az ismeroseim is igy csinaljuk. Egymastol fuggetlenul talatuk ki.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Persze, az orvosok azt ajánlják amiből profitjuk van.
Sok orvos a barfot javasolja egyébként.
Régen is nyers húst ettek a kutyák, ha megfőzöd a húst nem csak a bacik hanem a fontos tápanyagokat is kifőzöd belőle. A bacikra felvan készülve a kutya gyomra, csak megfelelő helyről kell beszerezni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!