Húst hogyan érdemes hőkezelni, hogy biztos ne legyen benne kórokozó, de a csontos rész elég rugalmas maradjon a kutya számára? (Természetesen olyan csont, amit a kutya fogyaszthat.)
Nem bízok a teljesen nyers húsban, és van olyan is, amit nyersen nem is szabad a kutyának adni, szóval szeretném hőkezelni, mielőtt a kutyának odaadom, de nem tudom, mi lenne az ideális. Azt sem akarom, hogy a csontos rész olyan keménységű legyen, ami már bajt okozna.
Ételhőmérőt rendeltem, így a hőfokot azzal tudom nézni, egyszerű gáztűzhelyem van amúgy.
Ne hokezdld. Sehogyan!!! Mert elveszti a rugalmassaat a csont.
Fagyaszd le. Az mindent kinyir. Utana felemgeded es rugalmas marad es koromozo sincs. En is meg az ismeroseim is igy csinaljuk. Egymastol fuggetlenul talatuk ki.
Persze, az orvosok azt ajánlják amiből profitjuk van.
Sok orvos a barfot javasolja egyébként.
Régen is nyers húst ettek a kutyák, ha megfőzöd a húst nem csak a bacik hanem a fontos tápanyagokat is kifőzöd belőle. A bacikra felvan készülve a kutya gyomra, csak megfelelő helyről kell beszerezni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!