S. O. S! Minek lehetnek ezek a tünetei?
A cica orrából átlátszó váladék folyik, remeg, néha prüszköl, a szeme könnyes és a pupillája tág, iszonyat vékony ( szó szerint minden csontja kilátszik ), nem eszik, inni viszont sokat iszik, de 30 percig tartott míg megivott egy fél tál vizet, gubbaszt ( bár ez lehet csak mert nincs ereje az alultápláltságtól )
Orvoshoz sajnos nem tudom vinni, nem az én cicám, de érdekel van-e esélye
Az állatvédők konkrétan le fognak szarni. A tulajjal vedd fel a kapcsolatot, utaljon pénzt.
Addig is tedd kényelmes meleg helyre, legyen neki víz és élelem. (könnyen rágható)
VIDD EL MOST! a pénz majd később odaadják, ne az legyen a baj, menj át érte és menjetek orvoshoz milyen gorsan csak lehet.Az én cicám most halt meg, bármit megtettem volna érte, tegyélmeg te is érte. Kérlek.
Hivd fel gazdáit hogy te bizony őt most beviszed ha törik ha szakad mert ez a macska nem fogja túlélni segítség nélkül
"Úgy tudom jól bánnak vele"
Ha kilátszik minden csontja (sovány/alultáplált), és egyedül ott hagyták a házban akkor egyáltalán nem bánnak jól vele!
Az ilyen fokú soványság nem 1-2 nap alatt alakul ki...
Jelentsd állatvédő szervezetnek.
Estére hazaérkeztek a gazdák, elvitték, reggel tudtuk meg, hogy elpusztult szegénykém.
El kellett volna vinnem orvoshoz, de mivel kiskorú vagyok, nincs diákmunkás keresetem, illetve zsebpénzem sincs, így nem tudom hogyan oldhattam volna meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!