Meghalt a kutyám? Mihez kezdjek így?
Annyira üresnek érzem magam, és nagyon fáj. 5 éves koromban kaptam, az egész gyermekkoromat végigkísérte, mindig ott volt velem, nagyon sok emlékem van vele. 16 és (majdnem fél) évet élt. Fáj annyira, mintha a kistesóm halt volna meg. Este aludt el a kiskosarában, de akkor is bánt, hogy nem tudtam elköszönni, míg élt, utoljára látni még élve, mivel fél éve nem élek anyukámmal napi szinten. Ma írta meg hogy ássa a gödrét, de nincs erőm odamenni, nem tudom így látni a kutyust. Mit tegyek?
21/L
Köszönöm a válaszokat! Az a 48%-os retardált, aki lepontozott mindenkit, nem értem minek jön ide, ha semmi nem tetszik neki. Szerintem nagyon hasznos volt mindenkinek a válasza, köszönöm szépen!
Egyébként fél órával a kérdés után erőt vettem magamon, elmentem anyámhoz, mire odaértem eltemette, mert szitált az eső, aztán sietett, nehogy dagonyázás legyen a dologból. Így azért megnyugodtam valamelyest, a kis kosarát meg cuccait még nem láttam, ugye anyám le domestosozta, kimosta, fertőtlenítette, de nem mentem még oda a régi helyéhez, majd csak apránként, talán valamelyik nap. Lesz sírhely, virág, kis fejfa (helymegjelölőnek), csak ez most elég váratlanul ért. De jobb hogy elaludt öregkorára, békében, minthogy szenvedett volna és úgy hal meg. Az idő majd segít, még most iszonyatosan fáj.
Nagyon sajnálom a történteket kérdező, fogadd őszinte részvétemet!❤️
De örülök, ha egy picit így megtudtál nyugodni, kívánom, hogy mielőbb túljuss a gyászon!
11-es válaszoló
Köszönöm szépen!
Nektek is minden jót!
Én ott voltam, mikor a kutyámat temette apum. Nagy kutya volt, úgyhogy ketten vittük hátra a kertbe, ahol a kutyasírok vannak. Ott akartam lenni vele, mert úgy gondoltam, ez a legkevesebb, amit tehetek. Akármilyen szívszaggató látvány volt nézni, hogy nem mozog, nem lélegzik, nagyon jó döntés volt hogy ott voltam vele, mert nagyon nagyon mérges lennék magamra, ha nem tudtam volna ilyen szépen elengedni. Sosem tudnám megbocsátani magamnak.
Illetve ez sokaknak talán ront a helyzeten, de vannak akik megtartanak valami kis emléket. Nyakörvet, szőrt, ilyesmit. Én a mai napig a nyakamban hordom a bilétáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!