Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha bemegyek random olyan...

Ha bemegyek random olyan házakhoz ahol kutya van, hány fog megharapni?

Figyelt kérdés
Amelyik ugat az nem harap? Vagy van hogy fél? Mi lehet az arány?
2020. nov. 8. 20:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
18%
Humor kategóriába tessenek átrakni!
2020. nov. 8. 20:39
 2/25 Tevenyereggyarto ***** válasza:
83%

Az ,hogy hány fog megharapni attól függ hány kutya van ott.

Az meg ,hogy megharapnak-e az kerek egész 100%-ban a kutya habitusától, neveltségétől (vagy épp neveletlenségétől) s az adott helyzettől függ.

Ha gyakori az ilyen jellegű probléma akkor ellene kiváló megoldás ha nem sétálsz be random házakba.

2020. nov. 8. 20:42
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

Látom működik a természetes szelekció... Persze nyugodtan menj be, sőt azt is próbáld ki, ha ki van rakva a "kutya harap", akkor milyen arányban harapnak ténylegesen a kutyák.

De arra számíts, hogy hiába rohansz a rendőrségre feljelentést tenni a gazda ellen, ki fognak röhögni, hiszen te mentél be, nem ő a hibás.

2020. nov. 8. 20:44
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Én láttam komoly felmérést erről, a youtube-on is vannak erről videók, ahol pásztorkutya-fajtákat teszteltek idegenek védőruhában a saját területüket védve. Sok tényezőtől függ a dolog, nagyon sokat számít, hogy ott van-e a kutya mellett a gazda, van-e másik kutyatársa a házőrzőnek, stb. Illetve attól, hogy mit is értünk határozott támadásnak és főleg mit hatásos támadásnak. A rácsimpaszkodós harapás nem sokat ér, mert akkor könnyen leszerelik a kutyát, ha nem védi magát. Harapásig nagyon kevés kutya jut el, viszont hatásos lehet az agresszív körbetáncolás, zavarás, ugatással, harapás-imitációval, próbálkozással.

Az eredmény az volt, hogy normál házőrző kutyáknál az eredmény körülbelül a nullához konvergál, legyen mondjuk 10-ből 1, pásztorkutyáknál ettől magasabb az arány, 10-ből 2 körül van.

2020. nov. 8. 20:49
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
Ha birtokon belul mesz, szinte az osszes kutya megtamadna (csak a felosok nem).
2020. nov. 8. 20:55
 6/25 A kérdező kommentje:
4: Köszönöm, ilyen válaszra vártam. Youtube-on rákeresek, szerintem érdekes téma. A hülye válaszokért kár volt, szerintem ti még a kerdés lényegét se fogtátok fel..
2020. nov. 8. 20:56
 7/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell random, ha ki akarod probalni hozzam johetsz :))) (meg akkor sem lennel biztonságban, ha en engednélek be a kapun).
2020. nov. 8. 21:02
 8/25 Metionin ***** válasza:
95%
Ez sok mindentől függ ahogy a 4-es is írja. Nekünk pont pásztorkutyánk van, ő fog. Megfogja az embert és nem ereszti el, fogott így már tolvajt is. Ha az ugatásra kijön valaki a házból (én vagy apám) akkor félreáll és csak csúnyán néz.
2020. nov. 8. 21:09
 9/25 anonim ***** válasza:
84%

Egy orzes-védésre kepzett kozeptermetu kutya cakkosra tepne a valagadat.

Normal kerti kutya csak akkor tamadna meg ha alapvetoen egy vadabb fajta.

Egy pasztorkutya addig nem bantana amig te nem bantanad, utana meghalnal. Viszont ha nem bantod akkor sem vagy jo helyzetben, mert bantani nem bantana a kutya, de nem engedne elmenni.

2020. nov. 8. 21:09
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Fifike ugy korbeugralna, hogy osszegabalyodnának a labaid, utana torokra megy. :D
2020. nov. 8. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!