Szerintetek jó nevek ezek: Fekete fiú kiskutyának: Zserbó? Fekete-fehér lány kiskutyának: Zoé?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 16:07
21/36 A kérdező kommentje:
Nincs sima fekete!!!
2020. nov. 4. 18:39
22/36 anonim válasza:
Márpedig szerepel a kérdésben...
(Nem, nem #16 vagyok)
23/36 anonim válasza:
Épp hogy tudom, azért mondtam. Persze, sokaknak azért nem tűnik fel, mert több gyereket hívnak így az osztályában/gyereke csoportjában. Viszont épp azért feltűnősködés, mert azt hiszik, hogy ha különleges nevet adnak, akkor már ő is hú, de különleges lesz. Nem elég a gyerekekkel kiszúrni, még szegény kutyákkal is? Herótom van ezektől a nevektől.
24/36 A kérdező kommentje:
22es, kijavítottam magam, ott van az egyik kommentem, csak olyan kutyák vannak.
2020. nov. 4. 18:50
25/36 anonim válasza:
Azt a Zserbó névre írtad, de OK ☺
26/36 anonim válasza:
#24 de akkor a feketével mi lett? elvitték?
27/36 A kérdező kommentje:
Csak olyanok vannak mint a 3.válaszomban.
Nem született fekete! Rosszul láttam, fekete-fehér van, sötét barna, világos barna és 2 fehér-barna.
2020. nov. 4. 19:53
28/36 anonim válasza:
és mikkora tudsz szerezni feketét?
29/36 A kérdező kommentje:
Semikorra, nem fialtatom a kutyát! Szerezz magadnak.
2020. nov. 4. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!