Szerintetek jó nevek ezek: Fekete fiú kiskutyának: Zserbó? Fekete-fehér lány kiskutyának: Zoé?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 16:07
12/36 anonim válasza:
Egyetértek. A Tappancs szerintem is aranyos, a Molli, Zoé is jó, de az aramisz, Metaxa nem...
Bár mondjuk szerintem függ attól is, hogy egy kutyára mennyire illik az adott név. Például kaptam egy tacskót, Mangónak szerettem volna hívni, de amikor megérkezett, rájöttem hogy egyáltalán nem illik rá...
14/36 A kérdező kommentje:
Én különleges névnek vélem és az a 2 kiskutya aki ezt kapja is számomra különlegesen néz ki.
2020. nov. 4. 17:43
15/36 A kérdező kommentje:
Fekete-fehér van csak.
2020. nov. 4. 17:43
16/36 anonim válasza:
#15 a fehér nem kell csak a fekete. az eladó?
17/36 A kérdező kommentje:
Fekete-fehér foltos van, mi nem érthető ezen?
2020. nov. 4. 18:20
18/36 anonim válasza:
16 egy troll, ne foglalkozz vele
19/36 anonim válasza:
Nem a foltos kell hanem a sima fekete
20/36 anonim válasza:
"Barna-fehér fiú: Aramisz Sötét barna fiú: Tappancs Barna-fehér lány: Metaxa
Fekete-fehér lány: Zoé Világos barna lány: Molli" - Menhelyed van, vagy mi? 😄
"minden harmadikat így hívnak. [...] miért kell itt is kitűnni, feltűnősködni" - Most akkor szerinted elcsépelt, vagy feltűnösködés? Te magad sem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!