Hol találhatnék jó gazdát felnőtt husky kutyának?
Gazda által megunt kutya?
Ha valóban jól nevelt, jól szocializált, kiegyensúlyozott, fiatalabb kutya (bár az ilyen kutyák gazdái nem szokták kidobni a kedvencüket), segítenek szervezetek is, de könnyebb gazdát találni.
Ha vannak nevelési problémák, úgy kicsi az esély arra, hogy normális(abb) gazdát sikerül találni.
En azt kertem az ismeroseimtol, hogy ha meghalok (szivbeteg vagyok) a kutyát vigyek oda a kutyaoktatonkhoz (jol ismeri a kutyát) es szeretnem ha o keresne neki megfelelo gazdát (termeszetesen az oktatóval egyeztettem elotte).
Szoval en olyan embert keresnek aki egyreszrol ismeri a kutyát es tudja mi varhato el tole, masfelol meg a hozzaerto szemevel tudna neki megfelelo gazdát keresni.
Basszus en a napokban talaltam egy fiatal kislany huskyt az erdoben es mar azon gondolkodtam, hogy lesz egy masodik kutyam … de sajnos jott egy masik kutyas, a kis husky pedig atpartolt hozzájuk es elment velük.
Akkor azt a kutyát valoszinu megtartottam volna, de igy magamtol biztos nem vallasztanek huskyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!