Csak nekem egyértelmű, hogy ha valaki behívja és leülteti a kutyáit maga mellé, akkor nem kér a másik kutyából?
3 kutyám van és egyszerűen nem értem, hogy miért nem érzik az emberek, hogy ha behívom a kutyáimat magamhoz és kiadom az "ül, marad" parancsot, akkor nem kell ráengedi a kutyáját az enyémekre?
Ismerem őket, tudom, hogy a vehemens, pofátlanabb kutyákat nem kedvelik és feszültség lenne belőle. De sokan ígyis direkt ránk engedik a kutyájukat. Múltkor már kiakadtam és elküldtem egyet melegebb éghajlatra, mert a lány tüzelt, lehúzódtunk és ígyis hozza ránk a nyomorult flexis kan kutyáját... Egyszerűen nem értem, hogy miért nem jut el a testbeszéd az agyukig.
Persze, cuki, kistestű kutyák, sérülést nem igen tudnak okozni, de akkor is.
Ti is tapasztaltatok már hasonlót?
Az en kutyam nem ilyen jol nevelt,de nekem leesik,h nem akarod ,h odamenjen ilyenkor mas kutyaja.
Sajnos nem veszik eszre azt se,h ha az illeto kutyaja tamadni akar orvendezes helyett.
Sokan még a saját kutyájukat ismerik, nekünk régebben rendszeresen volt gondunk egy torokra és lágy részekre támadó kis pincherrel, a gazdája szerint meg én vagyok a bunkó, mert Fifike csak játszik. Volt, hogy olyan nagyon játszott, hogy egész nap sántított a kutyám, úgy könyéken harapta...
Egyszer megígértem a gazdinak, hogy felrúgom a kutyájával együtt, ha a közelünkbe jön. Sajna van, akinél csak ez használ. Az ilyen "gazdiktól" hiába várod el, hogy figyeljenek rád meg a kutyáidra, mikor a sajátjaik testbeszédét és reakcióit sem értik...
"akkor nem kér a másik kutyából"
… senkit nem erdekel, hogy szociopata es baratsagtalan ember vagy! Ha nem kersz a masikbol akkor ugy setalj, hogy ne talalkozz massal. Felolem aztán hivogathatod a kutyádat akarhova, ha az enyém odamegy akkor ott van …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!