Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam szobatisztas...

Hogyan szoktassam szobatisztaságra?

Figyelt kérdés

Sajnos senki nincs itthon napközben, de lesz egy 3 hónapos kiskutyánk.

Én reggel olyan 6fele tudom kivinni pisilni.

Aztán délután 3-4re érek haza.

Tudom hogy nem bírja ki, de kutya pelenka, kennel stb. Nem jöhet szóba.

Van valami ötletetek?

2020. nov. 1. 15:55
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
30as, felkelek kiengedem az udvarra, 5 perc múlva visszaengedem.
2020. nov. 1. 21:43
 32/34 Andizsuzsi ***** válasza:
52%

"30as, felkelek kiengedem az udvarra, 5 perc múlva visszaengedem."

Na hát ez pont nem így működik. Ugyanis amíg nem tanítod meg neki, hogy miért engeded ki, nem akkor fogja a dolgát végezni, amikor te gondolod. Az egy szobatiszta kutyánál működik, hogy a kutya jelez, te kiengeded, aztán vissza. Attól nem lesz szobatiszta, hogy random kiteszed.

2020. nov. 1. 23:17
 33/34 anonim ***** válasza:

Ó, édeskèm. De fogalmatlan vagy! 5 hós kiskutyámmal minden éjjel kint ácsorgok az udvaron, úgy, hogy ő már ébreszt, hogy menni kéne. De egyedül nem megy ki a sötétbe, ez egy baba! Egy csecsemő, nehogy azt hidd, hogy "készen kapod". Bizony ki kell vele menni, várakozni, ha sikerül dicsérni. És még így is előfordul, hogy egy hajnal 4-es kertezés után bejövünk és az első dolga bekakilni :D kiskutya :)

Éjszaka sem fogja tudni tartani... te hol élsz?!

2020. nov. 2. 07:04
 34/34 anonim ***** válasza:
70%
Ha van udvar akkor miért nem hagyod kint amég nincs otthon senki? Most még nincs olyan nagy hideg. De nem igazán értem minek kutya ha ennyire nincs rá ideje senkinek. Vagy akkor nem kell kölyök hanem vegyetek egy felnőttet.
2020. nov. 2. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!