Hogyan szoktassam szobatisztaságra?
Sajnos senki nincs itthon napközben, de lesz egy 3 hónapos kiskutyánk.
Én reggel olyan 6fele tudom kivinni pisilni.
Aztán délután 3-4re érek haza.
Tudom hogy nem bírja ki, de kutya pelenka, kennel stb. Nem jöhet szóba.
Van valami ötletetek?
Persze, vagy kiveszel pár nap szabit, vagy illő tisztelettel kérdezném, minek kutya?
Se kennel, se pelenka, se semmi. Így nem lehet kutyát nevelni.
Gyerek vagyok, ezért az iskola kötelező.
Anyáék pedig nem segítenek.
Legalàbb nem bohóckodtok pelenkàval. Őszintén sírni tudnék mikor meglàtok egy kutyàt így megalázva.
Panelba vagytok?
Szobatisztasagra szoktatásnál nem artana otthon lenni, mert nagyjából 2 orankent jo lenne levinni a kutyát setalni. Ennek ez a modja.
A pelenka egy szuksegmegoldas, hogy lehetoleg ne ossze-vissza pisiljen a kiskutya … mert, hogy pisilni fog az biztos.
Anyadek nem segitenek? Gondolom nevelesi szandekkal, hogy ha mar annyira kellett egy kutya, akkor a te dolgod gondozni es foglalkozni vele … ez idaig ertheto. De valojaban a kutyával csesznek ki es nem teged nevelnek meg vele. Mindegy, végül is a te szuleid.
Szoval ilyen feltetelek mellett nehez lesz a kiskutyának megtanulni a szobatisztasagot … es valojaban nem a kutya hibaja lesz.
Vidd be magaddal a suliba! Kiskutya, nem fog bantani senkit. Berakod egy kartondobozba es magaddal viszed. Minden szunetben kiviszed a suli udvarara … teli szunetre mar szobatiszta lesz.
Tanarok ha jofejek akkor biztos megengedik, a tobbi diak elott pedig te es a kiskutyad lennetek a fo atrakcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!