Milyen kutyatáp van, ami a legtermészetesebb összetevőkből van és a legjobb az összetételi aránya a kutyának?
Tobbnyire a hidegen sajtoltaknak jobb az emeszhetosege :)
Yoggies, Kudo, Naturavetal, Markus Muhle, Lukullus, Platinum
Egyebkent igazabol a kutyad fogja eldonteni mi lesz ami megfelel.
Erdemes magas hustartalmut keresni. Lenyeg első helyen legyen a hus.
Fontos mennyit mozog a kutyad, mert pl egy lustabb kutyanak magas zsirtartalmu tapot nem celszeru adni.
Forditva is igaz, hogy aktiv kutyanal meg magasabb zsirtartalom.
En a Real Nature, ND, Acana, Orijen,Marp stb ajanlom. De rengeteg fele tap van.
10-es vagyok. Igen, azt hozzá kell tennem, hogy ha táp, akkor hidegen sajtolt a jobb,mert az emeszhetőségen kívül jobban is megőrzi a benne lévő alapanyagok vitaminjait ha nincs magas hőmérsékleten hőkezelve. Én is hidegen sajtolt márkát ajánlottam és itt többen is!
Ez a PetShef meg nagyon komoly,azt hittem ez valami külföldi oldal lesz! Nézzétek csak meg főzősök mekkora biznisz van ebben!
Én különben a változatos táplálás híve vagyok és a zöldségeket, gyümölcsöket ami olyan, hogy hasznos a kutya számára,meg lehet ám próbálni nyersen is! Így a fogtisztító hatásuk sem elhanyagolható.
Szóval kérdező a jó táp mellett javasolt több minden...
Szerintem azért lettek lepontozva, mert a kérdés a TÁP volt, hogy melyik TÁP a legtermészetesebb.
(Én nem pontoztam senkit, csak tippelek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!