Helytálló elmélet, hogy a kutya nagyjából annyi tápot eszik havonta, mint a testsúlya fele?
Azta!
Ezt még sosem hallottam, de most hogy mondod tényleg. A kutyám 12 kg és 6 kg tápot eszik meg egy hónapban.
Köszi a válaszokat. Én most jöttem rá, ahogy a havi kiadásokat számoltam és kíváncsi voltam másoknál is így van-e :D
2 csivava keverékem van, egyik 3,5kg, másik 4,5kg. 4kg táp fogy havonta összesen :)
Én nem pontoztam le senkit, mindenkinek köszönöm a választ.
Egyébként mi pont Joseraval etetünk, kisebbik kutyánknak ettől végre normális a széklete.
#4-es vagyok
Akkor kiegészítem én is, 12 kg-os majdnem 11 hónapos schnauzer-tacskó jellegű kutyusról van szó, brutálisan aktív (a méretéhez képest), lemeríthetetlen. N&D Dog Ocean Adult Mini sütőtök, tőkehal & narancs tápot eszik.
Napi 200 grammot kap, szerencsére úgy néz ki szépen emészti, kevés a kaki, és jó az állaga. Még így is megkapom, hogy túl vékony a kutya, miért nem adunk neki többet enni, de amíg az állatorvos azt mondja, hogy megfelelő a súlya addig nem aggódom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!