Milyen kutyatáp van, ami a legtermészetesebb összetevőkből van és a legjobb az összetételi aránya a kutyának?
Én Wolf of Wildernessel etettem, mikor még tápoztunk. Sokkal jobb az összetétele a szuperprémium tápoknál, annak ellenére, hogy ez "csak" prémium.
Itt a green fields összetétele, én ezzel etettem régebben:
"Csirkehús (41%), burgonyadarabok (szárított), bárányfehérje (8%, szárított), szárnyasfehérje (12%, részben szárított és hidrolizált), szárított répaszelet (cukormentesített), lenmag, szárnyaszsír, sörélesztő (szárított), tojás (szárított), nátrium-klorid, erdei gyümölcsök (0,3%, szárított: áfonya, ribiszke, málna, bodzabogyó), gyógynövények (0,2%, szárított: fekete üröm, orbáncfű, csalánlevelek, kamilla, cickafark, martilapu, pitypanggyökér), élesztőkivonat (szárított, = 0,2% béta-glükán és mannán-oligo-szacharidok), alma (szárított), cikória-inulin (0,1%), lazacolaj, napraforgóolaj."
Az csak a reklam resze, hogy milyen fincsi dolgokbol all egy tap … a zacskon levo dekoracio ra is erosit a dologra.
Es a valosag? Feherjefeldolgozobol es vagohidakrol vasaroljak fel a maradekot.
Persze minden gazdi szeretne azt hinni, hogy egy shef reggel kimegy a piacra, megveszi a primor arut es megfoz a kutyuknak :) Almodozzatok csak.
Van ez a PetChef ami elvileg tényleg így működik, hogy normális alapanyagokból megfőzik. Az ára tényleg elég magas - mondjuk nekem megérné hogy ne moslékot egyen a kutyám szerintem.
(Nincs tapasztalatom vele, csak láttam valahol és hátha hasznos infó valakinek, azért írom.)
Alpha Spirit is egy ilyen team.
De miért kell lepontozni azt aki főz a kutyájának? Abban tényleg tuti az van amit beleraksz és ez is egy alternatíva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!