Szoktál adni a kutyádnak disznóorrot rágcsálni? Szereti?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 15:39
1/7 Nati883 válasza:
Nem ez egy nagyon nagy hülyeség!!! Akár fertőzést is kaphat!
2/7 anonim válasza:
Egyszer adtam neki. Elrágcsálta, de különösebben nem örült neki. Szerintem nem elég erős a szaga.
4/7 anonim válasza:
Húgomé imádja a szárított disznóorrot és marhafület.
1-es, ne beszélj hülyeségeket, nem kap tőle fertőzést. Ezek szerított dolgok.
5/7 anonim válasza:
A nyers disznóhústól tényleg kaphat fertőzést, de a bolti, fagyasztva-szárított húsnál nem látok problémát.
6/7 anonim válasza:
Nálunk a kaukázusi keverék két perc alatt megette... azt hittem, tovább fog tartani, valahogy szívósabbnak nézett ki. Nem különösebben volt a kutya meghatva tőle amúgy, megette, de nem volt odáig tőle.
A hentesnél szoktam neki venni marha combcsontot egészben. Azt nagyon szereti, és napokig elvan vele. Nagyobb testű kutyának nagyon tudom ajánlani.
7/7 anonim válasza:
Szoktam neki venni, ő szereti. Bár 2 harapásra megeszi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!