Milyen kutyát ajánlanátok nekem?
Nem volt még kutyám, most szeretnék venni egyet (kb fél-egy év múlva), de fontosnak találom hogy olyan kutyust vegyek, ami számomra megfelelő.
Olyan kutyát szeretnék, aki kedves/barátságos,játékos, gyerekekkel, idegenekkel sem barátságtalan. Lakásban élek, de sokat sportolok, utazok, jövök-megyek, napi kb 2-2,5 órám lenne vele foglalkozni.
Szeretném tanítani is, de csak alap szinten. Házi kedvencként is szolgálna (nyomkodni, szeretgetni) de inkább egy hűséges társfélére vágyom.
Amire én gondoltam: Gonden retriever, dalmata, labrador.
Ti mit ajánlatok? (A pénz az teljesen megoldott, a kutyuson meg neki a cuccain/kajáján/oltásain/állatorvoson nem spórolnék semmit)
Előre is köszi :)
Hibákért bocsi
Dalmatát kizárnám, elég kemény dió lenne első kutyának, kemény vadászkutya.
Másik kettő oké, de mivel divatfajták, nagyon körültekintően válassz tenyésztőt, semmiképp ne szaporítótól vásárolj, mert akkor lesz olyan, amilyennek lennie kell (barátságos, kiegyensúlyozott), ha a tenyésztés során ezt is figyelembe veszik (mmint a kiegyensúlyozott idegrendszert).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!