Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnék segíteni a kutyámn...

Hogy tudnék segíteni a kutyámnak, hogy ne legyen feszült és ne féljen tőlem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Örökbe fogadtad? Mert ha nem akkor már eleve felmerül a kérdés hogy miért félne tőled?
2010. aug. 9. 00:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem fogadtuk örökbe.Család tagjaimat szereti,de engem nem.Minden rosszat én csinálok vele,de ha muszáj mit csináljak?
2010. aug. 9. 00:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez nem lenne ok arra hogy féljen tőled. Valmit rosszul csinálsz, vagy a kutyával van valami baj. A kutya nem azt szereti aki mindent megenged neki és kényezteti.
2010. aug. 9. 00:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Miénkre pedig, ez igaz.Útálja a szabályokat.
2010. aug. 9. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Gyenge gazdák általános válasza, utálja a szabályokat.

De mégis mi rosszat csinálsz vele, hogy fél tőled? Ha vered akkor ne csodálkozz...

2010. aug. 9. 09:00
 6/10 Bozsikrisz ***** válasza:

Ha neveled, akkor mindig a dicséreten legyen a hangsúly.

Ha valamit rosszul csinál, határozottan mond azt neki, hogy nem. Ha pedig valamit úgy csinál, ahogy Te akarod, vagy elvártad, akkor nagyon dícsérd meg. Beszélj hozzá kedvesen, simogasd meg, és adj neki 1-2 finom falatot.

Ha a kutyád feszült, akkor az csak azért van, mert Te is feszült vagy vele szemben.

2010. aug. 9. 09:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Sohasem bántottam.Én állítók szabályokat,de ha a szüleim nem tartják be nem tudok mit csinálni.Nem tudok hansúlyozni,szerintem amikor dícsérem fél megijed.Én állandóan feszült vagyok,lehet,hogy átveszi tőlem?
2010. aug. 9. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Minden rosszat én csinálok vele,de ha muszáj mit csináljak?

Akkor ezt mire értetted?

2010. aug. 9. 11:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Kutyák közé vinni,állatorvoshoz vinni,fürdetni,fésülni ,lefogni stb.
2010. aug. 9. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem, h ez lenne a gond, nálunk is én csinálom ezeket, mégis engem szeret a legjobban
2010. aug. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!