Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség! Szeretnék egy...

Segítség! Szeretnék egy kutyát, csak nem ismerem nagyon milyen fajták vannak, ill. tulajdonságaik?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék ölebet, de nem is szeretnék nagy kutyát.

Könnyen kezelhető ill. tanulékony, szép kutyát szeretnék, amivel nincs sok gond. Gondolkodtam a Beagle-ról, de önfejű és makacs kutya.a Spánielt is kizártam.

Tudtok ajánlani olyat amit igazán érdemes lenne megvenni?

2010. aug. 8. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
Ez alapján semmilyen fajtát nem tudnék neked ajánlani. Még azt se tudjuk, hogy panelban laksz-e, vagy kertben, mennyit tudnád mozgatni. Azt javaslom, hogy olvass ki egy könyvet, amiben leírják a fajtákat, ne pedig idegenek véleményére hallgass. Írtak egy csomó olyan fajtát, ami nem való neked, pl. basenji, ami egyike a legnehezebben kezelhető fajtáknak.
2010. aug. 8. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Tényleg legjobb ha menhelyről hozod el menhely nevek:Bogáncs kutya otthon,Tappancs állatvédő alapítvány , Vagy 9. kerület illatos út a nevét nem tudom!
2010. aug. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!