Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Még nem ismerem eléggé a...

Még nem ismerem eléggé a kutyusom, ez mit jelenthet nála?

Figyelt kérdés
Fekszek az ágyban reggel, 7 óra körül. Odajön hozzám és lefekszik mellém,a fejét teljesen belenyomja az ágyba és nagy szemekkel néz rám,közben csóválja a farkát és vinnyog..közben mozog a szája és olyan kis fura hangokat ad ki:D Egyre hosszabbakat vonyít utána..akarhatott valamit? Még csak fél éve van itt és első kutyusom tehát ne szóljatok le,hogy milyen béna vagyok..
2010. aug. 27. 08:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
szerintem azt akarja vidd el sétálni ,vidd ki a szabdba:D
2010. aug. 27. 08:48
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem is sétálni akar!
2010. aug. 27. 08:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát épp akkor keltem fel,de amúgy az ajtó nyitva volt,szóval ki is mehetett volna..:D
2010. aug. 27. 08:50
 4/11 anonim ***** válasza:
más ám elmenni sétálni, világot látni, mint kimenni az udvarra :)
2010. aug. 27. 08:54
 5/11 anonim válasza:
az előttem ara gondol hogy a gazdájával mégis csak más mintohgy egyedül kimenne :D kutya az ember elgjobb bartája :D
2010. aug. 27. 08:55
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom el is mentem vele csak hirtelen akkor keltem fel és én mire megmosdok meg ilyenek az 1 óra..x)
2010. aug. 27. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy nagyon helyes kutyusod lehet:) Ez nagyon édes gesztus:) Olyan, mint amikor egy kisgyerek már hajnalban kukkorékol, és nem bírja kivárni, hogy a szeretett szülei végre felébredjenek, és együtt lehessenek végre. Ezért beoson a szobába, és bebújik hozzájuk az ágyba. Mire anya felébred és végre odabújhat hozzá:)

Ezt csinálhatja a kutyusod is. Mindenképpen veled akar lenni, valami közöset csinálni, játszani sétálni:) Vagy csak egy kis gazdi szagot akart a buksiján:) Simogatást, törődést:)

Ez szeritnem nagyon kedves dolog:) Mindenképpen játékba hívás szeritnem:)

2010. aug. 27. 09:00
 8/11 A kérdező kommentje:

utolsó ez nagyon édes volt,mindjárt megkönnyezem:D

nemrég ment ki az udvarra és máris tiszta sárosan jött be..de olyan aranyos mikor tiszta mocsok a feje:D imádom.

2010. aug. 27. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én kutyám is ezt csinálja, nyalogat ,dörgölőzik, aztán mikor kinyitom a szemem olyan boldog minta nem láttott volan legalább egy hete. Imádnivalóak.

Midnjárt megszólal valaki, hogy a falkavezérséggel van a gond... :))

2010. aug. 27. 09:58
 10/11 Norczy ***** válasza:
az enyém is fel szokott kelteni néha! és olyankor úgy tudom imádni! MIndig kapok kék puszit(csaucsau és a nyelve miatt hívom ennek)ezzel ébreszt és olyan bájosan tud nézni olyankor, és ha már nem csak titokban lesem hanem kinyitom a szemem rendesen, úgy tud ő is örülni. Van amikor csak úgy felkelt van amikor sétálni szeretne.
2010. aug. 27. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!