Hogy vegyem rá a szüleim hogy bejöhessen a kutyám?
Azt tőlük kellene megkérdezni, hogy miért nem mehet be, és úgy találhatsz megoldást.
Viszont minden kutya szereti a gazdáját, és szeret hozzá közel lenni. Gondolj bele, hogy a másiknak milyen rossz, hogy a látja, hogy a tacsi bemehet, de ő ki van zárva.
Mondd meg a szüleidnek, hogy a kutya a legjobb barátod és családtag, családtagot meg nem zárunk ki a hidegbe és az életünkből.A tacsik egyébként sem bírják a hideget, nagyon kicsi a szőrük. Az egyik parasztasszony röhögve mesélte, hogy a hideg elől az ő tacskója be akart bújni a szalmába de teljesen nem tudott, ezért a szalmából kilógva , megfagyva találták meg reggel. Én kívántam neki hasonlókat a következő életére.
Az én idős szomszédaim sosem engedték be a kutyáikat, csak a mostanit, ő is egy tacsi féle. Imádják és istenítik. Miközben a többi is aranyos volt, csak nem volt velük semmilyen kapcsolatuk.
Sehogy. Ha a szüleid olyan mentalitásúak, hogy "az állatnak kint a helye", akkor nem fogod tudni megváltoztatni őket. Főleg ha különösebben nem is ragaszkodnak az állataidhoz.
Gyerekként sokszor próbáltam én is kikönyörögni, de anyám nagyon szigorúan ellene állt. Télen is csak a fásszínbe engedhettem be őket.
Most felnőttként nyilván azt csinálok az állataimmal amit akarok (illetve kinti-bentik, mikor-ők-hogy akarnak lenni)... de belegondolva felesleges volt a folytonos könyörgés anyámnak, sőt, mondhatni időpazarlás volt.
7. Én sem engednélek be a lakásba. Az ilyenek a legbüdösebbek és koszosabbak, mint te. Remélem bagózól egyfolytában.
A kutya nem koszol annyit, mint egy férfi vagy egy kis hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!