Hova mehetünk 2 felnőtt boxer kutyánkkal nyaralni?
Így az utólsó pillanatban már nehéz lesz szállást találni. Mi olyan helyen voltunk a nyáron, ahol két ház van plusz a tulaj, és a tulaj is kutyákat tenyészt. Körbekerített terület, de azért a saját kutyánk bent aludt velünk a házban. A másik házba meg bárki lakhat, olyanok úgysem veszik ki, akik félnek a kutyáktól, mert a honlapon is szerepel, hogy kutyás szállás. De sok más lehetőség is van, csak keresni kell. Nekem is kerti kutyám van, de az alap, hogy ha nyaralunk, akkor ő is bent alszik velünk.
Ezt meg egy ismerősöm ajánlotta, egyszer majd ide is szeretnénk elmenni: [link]
Ezek szerint mások sem tudnak ilyen szállást? Önálló nyaraló, kisebb családi ház 2 felnőtt személynek és 2 felnőtt kutyának.
Egyéb szállások nem jöhetnek szóba csak körbe kerített, rendes önálló ház. Természetesen tulaj nélkül. Az valami borzasztó, amikor a tulaj is ott lakik vagy mellette. Nem hiszem el, hogy nincs ilyen.
Én itt érdeklődnék, nem láttam kiírva, hogy kutya nem vihető:
A kerítés azért fontos, mert egyrészt nem szobakutyák bár bent szoktak aludni velünk az nem jelenti azt, hogy ne szeretnének kimenni a kertbe, másrészt ha elmegyünk párommal mondjuk vacsorázni, akkor szintén nem tudjuk magunkkal vinni, de a szobába sem kívánjuk bezárni őket.
Nem értem amúgy mi ebben a speciális igény, hogy valaki egy normális nyaralót kiszeretne venni 1-2 hétre? Szerintem meg az nem normális, hogy egyszerűen jó ha akad 2-3 ilyen szálláshely, ami viszont szégyen a kiadókra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!