Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó így a kutyámnak? Sintértele...

Jó így a kutyámnak? Sintértelepes kivert kutya volt.

Figyelt kérdés

4-kor kelek. 4:30-5:30-ig séta, ilyenkor futunk is, utána reggelizünk(a kutyus Brit Care tápot).

Délelőtt 10-10:30-ig van egy laza séta, édesanyám viszi, én dolgozok.

Estefelé szintén 16:30-17:30-ig van a futós séta, azután vacsi(estére főzök neki külön "kutyavacsit": húsfélék, zöldségek, rizs vagy zabpehely, túró, tojás ilyesmik kiegészítőnek).

Aztán az utolsó laza eü séta, az szintén 10-10:30-ig van.

Szóval 4,5 illetve 6 óránként van kint, ez elég? Nem akarom, hogy szenvedjen.

2020. okt. 9. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nyugi ha ezt be is tartod nagyszerűen fogja magát érezni nálad:)
2020. okt. 9. 11:03
 2/9 A kérdező kommentje:
3 hónapja itt van már :)
2020. okt. 9. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
szerintem jó dolga lesz így nálad a kutyának. sok boldog közös évet kivánok!!!
2020. okt. 9. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom hogy a lelkesedésed kitartson hosszú évekig, sok örömet a kutyussal.
2020. okt. 9. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idos a kutyus? Csak mert a futast kolyokkorban meg nem szabadna komolyabban eroltetni, kb olyan 1-1,5 eves koratol lehet elkezdeni. Egyebkent meg szuper igy, biztosan nagyon boldog kutyus :)
2020. okt. 9. 11:48
 6/9 A kérdező kommentje:

6 éves. Nem sokat futunk, csak egy két sprint és pár perc kocogás séta közben, hogy hatásosabb legyen:) Kb 30 kilós kutyus.

Azért kérdeztem amúgy, mert a nyugdíjas szomszédommal mikor beszélgettünk(neki valamilyen bichon van), mondtam én hogyan viszem, ő meg mondta, hogy áh, én nem akarom kínozni, inkább leviszem többször. Kérdeztem, hogy hányszor, mondta, hogy pár óránként, olyan 6-8 alkalommal biztos egy nap. Első kutyám, úgyhogy inkább megkérdeztem.

2020. okt. 9. 12:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy mindenkinek.
2020. okt. 9. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyaltalan nem kinzas. O meg nyugdijas, raer akar 20 percenkent is levinni a kutyat, hat csinalja. Mivel mar koran reggel is szerintem eleg rendesen lefarasztod, de utana meg 10 korul is van setaja, valoszinuleg az utana levo 6 oraban amugyis alszik, vagy legalabbis biztosan nem ul az ajto elott es ugat, hogy ki akar menni :)
2020. okt. 9. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan még a tenyésztőtől vásárolt kutyával sem foglalkoznak ennyit, szóval ha a kutyának valóban van ezekre igénye, jó lesz neki. Egy ölebnek viszont lehet, hogy sok lenne. Egy kolléganőmnek van ölebe, ő nem bír ennyit menni. :-) Egyszer eljöttek egy kutyás futórendezvényre arra a környékre, ahol lakom, 2km összesen a kutyás táv, de a kutyus nem bírta végig. :-)
2020. okt. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!