Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Cane Corso gazdik! Tiétek...

Cane Corso gazdik! Tiétek mennyi idős, hány kg, mennyit és mit eszik, mozog?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül is írhattok bármit az ebekről, ami eszetekbe jut vagy úgy érzitek, hogy hozzá tartozik a személyiségéhez, a kutyus bemutatásához.:)
2020. okt. 2. 07:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

2 éves ivartalan szukám és egy 4 hónapos kanom van. A szuka 40 kg, egy tejfölös vödör tápot kap(nak), abból is Profine-t.

Imádnak a gazda közelében lenni, egész nap képesek kísérgetni 😅 okosak, gyorsan tanulnak és azt hiszik magukról, hogy kiscicák (bújnak, ölbe másznának). A szuka határozottan véd, ha azt gondolja veszélyben vagyok. Feleslegesen nem ugat (a kicsi még gyakorolja), csak ha tényleg van valami. Más állatokkal rendkívül toleráns, de én szoktattam pici kora óta.

2020. okt. 2. 21:34
 2/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!!:)

Írnál még a kicsiről bővebben légyszíves?

Enyém is kan és egy hete töltötte a 20 hetes, tehát az 5 hónapos kort. Nem tudom meddig fogok még hetekben számolni egyébként, mert ha a dátumot nézném, akkor csak ezután lenne 5 hónapos, de így pontosabb.:)

Tehát hány kg, hány gramm a napi adagja?? Meg miket szoktatok csinálni stb.ami csak eszedbe jut. Köszi!:)

2020. okt. 9. 10:55
 3/29 A kérdező kommentje:
Mármint a kiskutyád hány kg, nem a napi adagot kérdezem kétszer.:)
2020. okt. 9. 10:59
 4/29 anonim ***** válasza:
73%

Súlyát nem tudom, meg kell kérnem. Kaját szemmértékre kap, ebben nem tudok segíteni, sosem méregettem nekik grammra.

Mit csinálunk? Imád autózni, minden reggel beszáll és elutazik a kapuig 😆 egyébként sétálunk, tanulunk (az ül már kb megy, most azt rögzítjük, visszahívásra jön, most a pacsit tanuljuk). Visszahozós játékok még nem nagyon érdeklik. A naggyal szoktak kötelet húzni.

Ami még eszembe jut: ha bejön, tudja hogy ő csak a plédjén fekszik és nincs mászkálás a házban. Szobatiszta, de még 2x kiviszem, hogy ne legyen baleset.

Ja a lépcsőn már fel mer menni 😆 viszont le még vinni kell

2020. okt. 9. 15:54
 5/29 anonim ***** válasza:
Megmértem, 19 kg 😁
2020. okt. 10. 11:58
 6/29 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy köszönök szépen minden infót! Esetleg ha lesz eszedben még mérni kíváncsi vagyok az eredményre.:)
2020. okt. 10. 19:31
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem sokan vagyunk úgy látom.:) Így a 7.hónap körül hány kiló a kicsid?:)
2020. dec. 19. 06:25
 8/29 anonim ***** válasza:

Szia. Enyém szuka 10 hónapos és 38 kg.

Ma voltunk az utolsó oltásunkon, jövő ilyenkor megyünk legközelebb.

Napi 3x130g Brit Care Junior Large halasat kap enni.

Reggel, este magában eszi, délben kap rá 2 evőkanállal a mi ebédünkből :)

2020. dec. 19. 19:29
 9/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2020. dec. 20. 12:58
 10/29 anonim ***** válasza:
Nekem fekete 4 éves a szuka, a kan 11 éves csíkos.Nem méregetem a kajájukat, tele nyomom a tálat aztán hajrá.Reggel-este kapnak, kétfelé osztva, Bozita large breedet. Reggel apportozunk, kötélhúzás.Hétvégén meg előveszem a csibész kart, ilyenkor megőrülnek.
2021. jan. 3. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!