Mi a véleményetek ezekről a Bullykról, amelyek alacsonyak és szélesek, befelé áll a lábuk?
Van úgy ,hogy egy kérdést az “Állatok” témakörbe írják mert a kérdező lusta volt kikeresni ,hogy melyik kategória találna s ez van legfelül, majd a modik átrakják. Lehet most is erről van szó s ezt összevetve a te kommenteddel szinte felröhögtem :D Elképzeltem ahogy egy alacsony, tömbzsi, hajlott lábú toronyőrnek való bunkógyerek keménykedik az iskolafolyosón.
Viccet félrerakva gondolom a kérdező a bull tipusú kutyákra gondolt, azon belül is talán a bulldogokra és hasonlókra (amerikai bully ?). Hát, arról lehetne vitázni ,hogy mennyire egészségesek illetve mennyire betegesek. Eleve nagyjából minden nyomott orrú kutyánál légzési nehézségek, légzőszervi problémák adódhatnak. A befele álló lábak meg nem hiszem ,hogy jót tesznek az izületeknek.
Van olyan kutya fajta, hogy amerikai bully, itt még annyira nem divat (legalábbis nem sokat láttam).
Ebből az XL, clasic, standard még elmegy kinézetre. De az extrém és a pocjet nem valami szép látvány. Mint valami eltorzult szörny.
Bully = bántalmazó
Bull típusú kutya = bull típusú kutya
Egyes, hatos. Mielőtt válaszoltok olvassatok utána ha nem értitek a kérdést. De ne égessétek fölöslegesen magatokat.
Az exotic meg egyéb bullyktól nekem is fel áll a szőr a hátamon, de a standardok nagyon szép, erős bull kutyák, ha nem hizlalják el őket. Kár hogy a nem disznóra hizlalt standard bullyk kb az 1%-át képezik az állománynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!