Nélkülem nem csinálnak semmit a kutyák?
Van 2 kutyám. Kertes házban lakunk 600nm terűletük van.
De nélkülem nem csinálnak semmit. Ha kimegyek játszani velük akkor játszanak, de külön-külön. Pl:amint le teszem a labdát és leűlök már fekszenek is le és szomorkodnak. Állandóan a nyomomban vannak és várják a játékot, de napi 1-2 óránál többet nem tudok foglalkozni veluk. 2 kan foxi keverék.
Esetleg van ötletetek hogy miket talalhatnék ki, hogy le foglaljam őket, hogy ne csak velem akarjanak játszani hanem ők maguk feltalálják magukat?
Feltalálják magukat? Próbáld ki, hogy kimész a kertbe, és egész nap ott ülsz. Foglald el magad. Nincsenek ingerek, új szagok, dolgok.
Azt a napi két órát inkább sétával töltsétek, és lehet, hogy boldogabban fognak pihizni otthon.
Sokan szidnak, hogy miért tartok 50 kilós kutyát egy 60m2-es lakásban, tuti boldogtalan. Hát az én kutyám soha nem produkálta boldogtalanság jelét. Persze napont 2-3 órát sétálunk, és minden hétvégén kirándulunk, de minimum elviszem magammal ha bemegyünk a városba iszogatni, nagyon élvezi a tömegközlekedést is, illetve a rengeteg új szagot, ingert, élményt.
Nem csak játék kell nekik.
Foxim volt. O vadaszkutya. Kell neki vmi,amit kerget es elkap.. a labda,patkany,nyuszi. A vadaszatokra hasznaltak a kisebb allatok lukbol kikergetesere. Igy jartam vele futni rendszeresen. Majdnem naponta.
Nagyon szereti a tarsasagot,a soppingolast. Mindenhova vittem magammal,ahova kutyaviheto volt. Simogattatta magat mindenhol.
Igenye volt uj kutyakkal ismerkedni jatszani es verekedni. A verekedesbol persze lehivtam es tovabbmentunk.
Lenyeg az,h ha egy foxit beteszel egy kertbe,ott halalra unja magat.
Maguktol nem fognak futni,ahogy a mi mas kutyaink se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!