Oltások kutyusnak évente kötelező? és ha elmaradt 1 év akkor az nagy baj lehet?
Figyelt kérdés
Családi kutyusunk van, öcsém nevén van a kutya, viszont ő csak sétáltatta meg etette, oltásra anyám élettársa vitte mindig, de most elváltak és nagyrészben én is átvettem a folgalkozását a kutyának, viszont tegnap néztem az oltási könyvét és ha jól néztem 1-2 év kimaradt, szóval 2018 decemberbe volt oltva, ebből lehet baj? évente kéne vinni oltani?2020. szept. 23. 09:39
11/15 anonim válasza:
Aki ezt elhiszi, tájékozatlan. Találkoztam már állatorvossal aki szerint a szuka kutyának nincs bűzmirigye.... és Ő is diplomás praktizáló állatorvos. Ebből kiindulva nem kell mindent elhinni amit az állatorvos mond. De azt végképp nem, hogy nincs veszettség, mert az oltári nagy baromság. Azért mert valaki Pest belvárosában még nem találkozott vele, nem azt jelenti, hogy nem is létezik.
12/15 anonim válasza:
De komolyan, mi a fenének nektek kutya, ha még arra az évi egy oltásra is lusták vagytok elvinni? Gondolom mennyire figyelhettek rá másban is, mennyire gondoskodtok róla...
13/15 A kérdező kommentje:
oké kedves 12-es, mivel nem az én kutyám baromira nem néztem az oltási könyvét, napokban vettem át, és képzeld nagyokos, minden áldott nap meló és suli mellett fél napokat vittem el sétáltatni úgy hogy nem az én kutyám, veszem neki a drága kutya kajákat úgy hogy nem az én kutyám, köszönöm a válaszokat, de jó látni hogy még mindig vannak 0 iqval megáldott emberek akik egyből ítélkeznek
2020. szept. 28. 07:47
14/15 anonim válasza:
Féreghajtót kap havonta? Szívféreg ellen védekeztek? Nem, gondolom ez eszetekbe sem jut. Ilyenre már nem akartok költeni, igaz?
És már bocsáss meg, de ha még az évi oltásra sem viszitek el a kutyát, szerintem a 0 ig-s kijelentésedet annak mond,m akit a tükörben látsz.
15/15 A kérdező kommentje:
látom van itt még1 nagy okos aki azt hiszi minden gazda minden hónapba adagolja a kutyájának ezeket a dolgokat:D képzeld attól függetlenül hogy nem vittük el oltásra, minden második hónapba visszük vizsgálatra, remélem te is mész minden hónapba rák vizsgálatra nem -e van neked, mert úgy tudom ez igy szokás iq betyár
2020. szept. 28. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!