Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem bántja a kutyám a...

Miért nem bántja a kutyám a sündisznót?

Figyelt kérdés
Az én kutyám a macskákat megugatja, megkergeti ha átjönnek a szomszédtól, patkányt már többet is megölt, de tegnap az udvarunkban mászkáló sünivel nem is foglalkozott... Csodálkoztam rajta... Miért nem foglalkozik vele? A kutyák nem bántják a sünöket?

2020. szept. 23. 00:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A mieink sajnos irtják őket, nem zavarja ha telemegy a szájuk tüskével :/

Úgy látszik, a tiéd nem ennyire elszánt, és tanult a szúrásból :)

2020. szept. 23. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem hülye, csak kutya!
2020. szept. 23. 07:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rossz tapasztalat. Van egy sztorim pont ezzel kapcsolatban. Egyik este fel keltem, méghozzá arra, hogy a kutyám “nyavajgott” tudjátok az a tipikus hang, pl mikor mondod neki, hogy most nem tudsz vele labdázni. Nos kinéztem az ablakon és látom ott van egy süni, és próbálja megközelíteni. Mancsával akarta pofozni, meg körbe ugrálta. Aztán harapdálta majd nyavajogott mert megbökte az orrát!🤣🤣 Aranyos volt!! Kimentem óvatosan kitettem a sünit a kerítésen túlra. Egyiknek sem esett baja.
2020. szept. 23. 08:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 2 nagytestű kutyám. Az egyikük nem tanul a hibájából, próbálja megharapdálni, és oltári dühös rá, de ő húzza mindig a rövidebbet, és összeszurkált pofával végzi. Felismerem a "sünis ugatását" de mire kiérek hozzá, már szokott lenni pár vérző pötty rajta. Ilyenkor jól lecseszem, mire ő beszalad a házba, a helyére, és utána egész este meg van sértődve, ki sem mozdul. Én nagyon szeretem a süniket, sok van nálunk, van egy almafánk, aminek a termését nem esszük, szerintem azt járnak át megdézsm
2020. szept. 23. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Jaj bocsi, véletlenül elküldtem. Na szóval, azt az almát járnak át megdézsmálni, de szerintem valamelyik szomszédban laknak. Azt mondják, nem tévednek be a kertbe csak úgy. Vagy nálad laknak, vagy a közelben, és az esti kajavadászatuk közben rajtatok keresztül vonulnak mindig.

A másik kutyám egyébként körbeszimatolja, néha megugatja, de nem bántja egyáltalán. Nem is engedném nekik sosem!

2020. szept. 23. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
27%
A süni nem eszik almát, ragadozó :)
2020. szept. 23. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
16, Hát, mindig ott vannak a fa alatt, a termés pedig meg van csócsálva, ezért gondoltam, hogy esznek belőle. Nem nálunk laknak, az biztos, pedig már vettem nekik süniházat is :D, de minden este a kertünkben tartózkodnak órákig. :)
2020. szept. 23. 09:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem német juhász van vadászgörénnyel, jól megvannak. A macskákat ki nem állhat.

Sündisznóval az enyém se foglalkozik sosem.

2020. szept. 23. 11:59
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

A sün eszik gyümölcsöt is.

Lehet, hogy nem mozog elég gyorsan ahhoz, hogy beindítsa a kutya prédaösztönét, betolakodónak meg nem tekinti. A mi kutyáink ugatják a sünöket.

2020. szept. 24. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!