14hetes Husky kutyus bántja a 8hetes kutyust?
Ilyen korban NEM TÁMADNAK A KUTYÁK. Nem is értem hogy jut eszébe ilyen hülyeség valakinek. (Nem az első ilyen kérdés)
Játszanak. A kölykök játékkal tanulják meg pl a gyengéd harapást is. Nyüszít a másik, akkor tudja a nagyobb hogy vissza kell venni. Ha folytatja szóljatok rá, a grabancánál fogva húzzátok el stb.
Ennél jobban nézzetek utána a kölyök nevelésnek
Az nem méret különbség. A 2kg 3 hónapos bichon vs 3 éves kifejlett berni pásztor. Na az már méret különbség :D
Arra figyeltem, hogy ne kezdjenek kergetőzni, mert egy rossz lépés.... nem is engedtem, hogy ugráljon körülötte a nagy. Azóta is úgy birkoznak, hogy a berni lefekszik a földre.
Ha a kicsi megy utána meg pimaszkodik tovább amikor elhúzzátok a nagyot akkor szerintem nem kéne ezen aggódnod.
Ha nem lenne benne a játékban akkor menekülne. Többet bírnak a kicsik mint gondolnánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!