Milyen kutyát ajánlanátok? Tavasszal szeretnék egyet. Volt kutyám és nagyon szerettem de ő sajnos már az égben van.
Szia!
Nekem palotapincsim van és nekem nem lakásban tartózkodik, hanem kint az udvaron ( nyáron )télen a pincében van de kiszoktam engedni a hóba elvezi, hogy majd elveszik benne ( bár ez mostanában nem jellemző, hisz nincs hó ) Nagyon ragaszkodó de megelégszik annyival, hogy minimum 1 óráig simizem a hasát és elalszik =) Sétálni nagyon gyakran viszem mivel nagy az udvar és akkor is elfárad, ha fél udvart lefutotta pici test, pici lábak könnyű fáradtság!=) Sok sikert!
Szia!
Megjegyezném, hogy a kinti kutya vedlik!!! Mindenképpen, hiszen az évszakhoz alkalmazkodik a bundája is.
Olyan nincs hogy kevésbé szőrhullató kinti fajta!
Én is a menhelyet javsolnám, hiszen az ottani kutyák már valamennyire megszokták a gazdinélküliséget, és hát ahogy leírod többet lenne nélküled, mint veled.
Az ottani kutyákról természetesen felvilágosítást tudnak adni, de szerintem az is megoldahtó hogy ha az egyik kutyus megtetszik, kétszer-háromszor meglátogasd, elvidd sétálni, jácc vele hogy kiderüljön egymáshoz valók vagytok-e.
Ha mozgáskorlátozott vagy akkor egy fiatal felnőtt kutyus lenne a legalkalmasabb. A kölyök még nagyon szeleburdi egy öreg kutya befogadása pedig szintén gondokkal járhat. Egy 2 év körüli kutyus szerintem ideális.
Ha írsz nekem egy mailt, megadom a honalpunk címét, ahol találhatsz gazdikeresőket, információkat és rengeteg fajtaleírást ha mégsem menhelyről választanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!