Tavasszal a városi diákönkormányzatunk szervez egy Barátság napot, amin az egyik program egy barátsághoz kapcsolódó film vetítése lenne. Nagy filmnézők? Valami jó filmeket ajánlanátok, amik lekötik a tizenéves korosztályt?
1. Erre a barátság napra egy ilyen filmet keresnénk: rövidebb időtartalmú, egy óra körüli, valami módon kapcsolódjon a barátsághoz, ne tartalmazzon trágár kifejezéseket, 12-es korhatáros lehet, (16-os már nem), lehet külföldi vagy magyar.
2. FILMnapot is szervezünk, ide kell egy: magyar, frissebb film, ne tartalmazzon trágár kifejezéseket,max. 12-es korhatár, itt lehet hosszabb, akár 2 órás film is.
Azért magyarnak kell lennie, mert meg szeretnénk hívni egy színészt a film szereplői közül, egy kis beszélgetésre.
Köszönöm válaszotokat!
Eszter
15L
1. Az Állj mellém! szerintem ideális választás lenne.
Első vagyok. Sajnálom, nem is figyeltem, hogy ennyire korhatáros. Kár, pedig remek film, gyerekekről, barátságról... :(
A Barátság mindenáron című filmet még nem láttam, annyit tudok róla, hogy családi/karácsonyi film, viszont korhatár nélküli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!