Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kezdjek a kutyámmal?

Mit kezdjek a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy border colliet. Törzskönyves, egy aránylag jó tenyésztőtől, habár nem értem így miért adták el ajándéknak. Igyekszem jó gondját viselni, azonban nagyon aktív kutya és mindent szétrág. Arra gondoltam, napközben beadhatnám napközibe. Ez működőképes megoldás? Mennyi időt tölthet ott? Naponta 8 órát vagyok távol.
2020. szept. 19. 22:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most lett ivartalanítva, egyenlőre úgy látszik ez megoldotta a problémák egy részét. Azonban még mindig van két probléma. Nagyon jól hallgat rám ha nincs körülöttünk zsivaly, azonban forgalom mellett képtelen figyelni. Még mindig rág, bár kisebb mértékben. A koronavírus miatt még várunk egy hónapot a napközivel.
2020. szept. 27. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ivartalanítás nem jelenti azt, hogy kevesebbet kell vele foglalkozni és azonnal megtanul majd mindent. Ha sokat foglalkozol vele rád fog figyelni. Most még kölyök, érdekli és egyben zavarja is minden.

Még most, ha megjegyzi, hogy rád figyeljen minden helyzetben később nem lesz gond.Néha állítsd meg, ültesd le, nézzen rád, dícsérd meg ha csinálja. Addig ne menjetek tovább ameddig meg nem teszi. Hamar túl lesztek ezen,a bc gyorsan tanul.

2020. szept. 27. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó ötlet a napközi. Kb. minden jobb, mint otthon hagyni egy ekkora kutyát 8 órát egyedül
2020. szept. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!