Nem tudom hogy mit kezdjek a kutyammal mivel az utobbi idoben elkezdte ragni a fat az udvarban es teljesen szetszedte. Tudnatok segiteni?
A kutyam (lassan 1 eves) az udvarban levo ket fat elkezdte ragni es teljesen szetszedte. Ameddig felert odaig teljesen szetszedte.Mivel mostmar azt a fat nem tudja bantani elkezdte a masikat. Nem tudom hogy mit cinaljak. Mar probaltam hogy odacsaptam neki amikor lattam hogy elkezdi vagy reggel kimentem es lattam hogy minden szanaszet van. Azt is probaltam mar hogy beborsoztam hogy ne menjen oda. De ezek a modszerek nem valtak be.
Ha tudnatok tanacsot adni azt akkor nagyon megkoszonnem!:)
Elorre is koszonom a valaszokat! :)
Tegyél vaslemezt a fa törzsére olyan magasat, hogy ne érje el. Közben foglalkozz vele többet, vegyél neki rágókákat.
Nem most váltja a tejfogait? Lehet az fáj neki, szóval irány az állatorvos megnézetni az ínyét nincs-e begyulladva, illetve vegyél neki pár jó erős, masszív rágókát, hogy inkább azt rágja.
Amstaff? Kezdhetted volna ezzel is:D:D Így már minden érthető:D
Nekem is van, ő a legdurvább az eddigi 3 kutyámból:D:D Hozzám felnőttként került, de mindent megrág, amit hagyunk neki:D Plusz felássa az egész kertet, meg az utcát..istenem még a fémet is szétrágja ha olyan kedve van:D:D
Amúgy az amstaffnak (legalábbis a miénknek) napi (!) 3-4 óra fárasztás kell, ebben nem csak fizikai, hanem szellemi fárasztásnak is kell lennie, hogy ne rongáljon, hanem pihenjen. Az enyém hamar újratöltődik, mit neki egy hétvégés kirándulás, hétfőn reggel pörög ugyanúgy mint máskor:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!