Melyik fajta kutyára illik ez a leirás?
Figyelt kérdés
Közepes termetü, rövidszőrű, élénk, de azért ha kell tudjon nyugton is maradni, szereti a hosszú sétákat, ne legyen munkamániás, lehessen vele agilityzni. Gondolkoztam a borderen de ez a fajta egyszerüen munkamániás, és evvel mondjuk nez nem zavar, hát csak sehol a közelben ilyen lehetőség. A staffordshire terrierről meg itt az egyik kérdésben is irták hogy nem való agilityre mert olyan furán ugrik és leveri az akadályokat. A labrador is eszembe jutott, de hát az annyira nemistudom ugrálós fajta :S2010. aug. 6. 21:55
21/22 anonim válasza:
szerintem Cavalier.bent a lakásban nyugott kutya.kint setáknál játékos,élénk.szerintem nagyon jo agilitire is.csak nem igazán rovidszoru.de én mondjuk nyírogéppel 5perc alatt megnyirom az en kutyusomat.
22/22 anonim válasza:
Persze hogy van, nem azt mondom hogy nincs de azért mégsem annyi mint más fajtákból, mert nem elég a testi adottság, az alapján tuti nyerő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!