Bikejöring! 2 éves jack Russell kutyusommal?
Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni hobbi szinten ezt a sportot.
Azért e mellett döntöttem mert, ha futok mögötte az nem motiválja eléggé és elsunnyogja az egészet. Viszont bicikli mellett,előtt imád futni.
Egyenlőre csak magam mellett engedem futni úgy hogy ne húzzon mert nincs húzó száruk.
Milyen hosszút ajánlatok?
175-235 méter elég vagy inkább legyen az eggyel nagyobb 205-265 méter?
És persze a sportal kapcsolatos tippeket is szívesen fogadom.
Előre is köszi.
2020. szept. 18. 16:38
11/15 anonim válasza:
Legyen inkább séta, amúgy sem árt, hogyha nem hideg izmokkal futtatod.
12/15 anonim válasza:
Már nem azért de ha a nemetjuhaszomat 7 evesen megtanítottam arra hogy biciklivel tudjunk közlekedni neked sem fog gondot okozni egy kis testű kutyával
13/15 anonim válasza:
A kutya mérete és súlya semmiben nem befolyásolja a taníthatóságot.A német juhászkutya egyrészt munkakutya így FAJTÁJÁBÓL adódóan hamarabb tanul(hat) meg dolgokat,de ez nem jelenti,hogy a jack russell ne tudná ugyan annyi idő alatt,hamarabb vagy később megtanulni.
14/15 anonim válasza:
Jó gondoltam ha egy öreg kutyát meg lehet akkor az övét is.
15/15 Borcika válasza:
Sétálj a földútig, én is azt csinálom! ;)
3 fontos dolog kell a bikejöringhez: távtartó, X-back kialakítású hám és a rugalmas póráz (doggear.hu-n mindent megtalálsz).
Én az M-es pórázt rendeltem, versenyre alkalmasabb, nincs akkora tere és ha valami van gyorsabban lehet vele reagálni (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!