Szerintetek a jack russel terrier a tökéletes fajta számomra?
Napi 4 órát foglalkoznék vele: séta és sok-sok játék, frisbie, labda meg minden + reggelente kocogás a rét melletti ösvényen és trükkökre szeretném tanítani. Minden hülyeségre, mert én is elég lüke gyerek vagyok, mindig mondják és szeretném, ha lenne egy társam, aki mindenhova velem jönne, mint a maszkban:D Nem, nem fogom Mailonak nevezni, én Litonak szeretném nevezni, mint a B13-ban a parkouros srác:D Kutasuliba is viszem majd agilityzni:D
Na jó, eltértem a témától, volna rá zsebpénzem, plusz a nagyobb költségeket(vételár, plusz állatorvos) a szüleim intézik, nekem csak a cuccait meg a havi kaját kell rendeznem.
Ja, és nem hagynám el soha, örökké, amíg él, a társam lesz, szeretnék vele együtt átlépni a saját életembe majd, a mostani gyerekkorból, a felnőttbe. Most 14 vagyok.
5-ös, tejespite!
Az, hogy Te 8 évesen kaptál egy kutyát, aki mára már nem él, így Te most számításaim szerint 20 éves vagy. Ez azt jelenti, hogy a kutyát, akit Te kaptál, őt a szüleid látták el és gondozták, Te pedig játszottál vele akkor, amikor Neked kedved volt hozzá. Jó dolog, ha egy gyermek megtanulja, hogyan kell viselkedni egy állattal, szeresse őket, ne féljen tőlük.
Egy gyermek szempontjait figyelembe véve azonban a legfontosabb az, hogy iskolai tanulmányaira fordítsa a legnagyobb figyelmet! Helyesírásodat elnézve úgy látom, hogy nálad ez a fontos momentum kimaradt.
7-es vagyok.
Tejespite!
Tényleg nem az a probléma, hogy a "HOGY" szó előtt nem tettél vesszőt.
A probléma az írásodban a következő:
akadáj = helyesen AKADÁLY
álllat = helyesen ÁLLAT
mellet = helyesen MELLETT
nőjjenek = helyesen NŐJENEK
A többi stimmt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!