Igaz hogy nem fejlodnek olyan szepen a koran ivartalanitott Amstaffok?
Mit jelent hogy korán?
USAban gyakran csinálnak 8-10 hetes ivartalanításokat, azok igenis hatással vannak a kutya fejlődésére.
Nekem a 8-9 hónap is korai, de ebben a korban valójában mar nem igazán van hatása, legalábbis nem készült erről semmiféle felmérés vagy kutatás, amennyire én tudom.
Mindenesetre nem ajánlott nagyon korán és ez egyáltalán nem attól függ hogy most amerikai staffordshire terriered van vagy angol pointered.
Igen. Osszeesettek,nincs tesztoszteronjuk eleg. Az allkapocs szelessege embereknel is a tesztoszteronszint magassagatol fugg..
meg az izomzat kialamitasahoz is tesztoszteron kell!!!
A tesztoszteront meg a here adja...
Nem igaz, sot pont az ellenkezoje tortebik igazabol. A korabban ivartalanitott kutyak valamelyest magasabbak, robosztusabbak lesznek mivel a nemihormonok nem kapcsoljatok ki a novekedeset. A kutyak hormonrendszere mashogy mukodik, mint az embereke. Kerdezd meg az allatorvost is nyugodtan, nekem ezt mondta, anno amikor en is gondolkoztam az ivartalanitason (1 evet vartuk meg mert addigra fejlodnek ki megfeleloen a hugyuti szervei)
Amugy a szukak is robosztusak es nekik aztan nagyon keves tesztoszteronjuk van....
Nekem az állatorvos mondta, hogy főleg a kutya végleges személyiségének kialakulását befolyásolhatja. A korán ivartalanított kutyák lélekben kicsit kölykök maradnak, játékosabbak és szétszortabbak.
Azt, hogy testfelépítésben miben lesz más, nem tudom, de szerintem abban is vannak különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!