Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert kakal a kutyam a betonra?

Miert kakal a kutyam a betonra?

Figyelt kérdés

A kutyam(5 eves terelo szuka) amiota itt van csak utcara cementre fosik szarik viszem bukorba semmi.viszem fube semmi.

Mikor jon ra? Cementen a legforgalmasabb utcan.

Hogy szoktassam le errol?

2020. szept. 14. 21:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Remélem, az is belelép, aki ilyen hanyagul ott hagyja a csomagot. Ma reggel munka előtt cipőt kellett váltanom, mert sikerült kutyasétáltatás közben belelépni egy ilyen csomagba, pedig figyelek, hova lépek, de ez olyan alattomosan elbújt, hogy nem sikerült elkerülni. Én felszedem a kutyám ürülékét, mert egyrészt fertőzésforrás, ha ott marad, másrészt én sem szeretek belelépni.
2020. szept. 15. 09:45
 22/29 anonim ***** válasza:
7%

Nagyon rendes dolog toled 25-os valaszolo … viszont ha mar ilyen odafigyelo ember vagy megkérhetnélek, hogy a mienket is szedd mar fol ha "véletlenül" ottfelejtenénk, annyira szetszort es felelotlen vagyok, hogy amikor kakil meg a fejemben van a gondolat, de aztán egy pillanat alatt elrebben. Koszonom szepen … eskuszon egyszer meg meghalalom :)

Amúgy nem kell egybol cipot cserelni, inkabb tolts ki azonnal egy lottószelvényt … en meg ugy tanultam, hogy kutyakakiba lepni, szerencset hoz.

2020. szept. 15. 11:44
 23/29 anonim ***** válasza:
21%
Majd ha a paraszt nem hagyja a járdán az otóját én is figyelni fogom hova kuláztatom a blökit
2020. szept. 15. 12:11
 24/29 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg az ételt nem kell megrágni és megemészteni helyettetek, 22-es, 23-as?
2020. szept. 15. 16:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

A mi környékünk szerencsére tiszta, nincs ennyi hanyag paraszt.

Mindenki felszedi a kutyája után, mert senki nem akar se belelépni (se sajátéba se máséba) másrészt nem kell se a sok légy, sze a szar szag, se a hazafelé szlalomozás.

Undorító egy környéken életnek sokan. Bár, ha azzá teszik mit várunk. Sok disznó otthon is biztos szeret dagonyázni.. :D

2020. szept. 15. 16:47
 26/29 anonim ***** válasza:
27%
Csiklandozza a fű a hátsófelét.
2020. szept. 16. 15:42
 27/29 A kérdező kommentje:

Beszivja a fold.

A légynek is köll valami.

2020. szept. 16. 16:45
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A hasmenést beszívja a föld, de ha megy a hasa, akkor nem egészséges a kutya. A szilárd (egészséges állagú) székletet nem szívja be a föld.
2020. szept. 16. 17:29
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
De beszívja, különben az egész világ egy nagy sz@rkupac lenne. Oh wait....
2020. szept. 16. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!