Hogy lehet egy kiskutyát megtanítani, hogy a betonra pisiljen?
Én megtanítottam a kutyámnak a pisi parancsot.
Minden alkalommal, amikor magától pisilt, magas hangon mondogattam neki h pípipipipipííí
és utána megdicsértem.
Most már parancsra pisil, bár még nem próbáltam nem megszokott helyen, de talán a te kutyusod meg tudja tanulni a betont is.
Legyél vele türelmes, a beton nem túl természetes pisilőhely neki. Esetleg az segíthet még, ha valahogy bekened kicsit pisivel, hogy érezze a szakot és ihletet kapjon:)
Nem tudom hány éves vagy vagy hol élsz, de egyszer majd tapicskolj már te is bele egy pisitócsába, amikor sétálsz az utcán. Utána szerintem nem kérdezed meg, hogy mi a baja a válaszolóknak... Mert ha esetleg nem tudnád, akkor a földbe beszívódik a pisi, de a betonon nem tud.
Írd már le ugyan merre laksz, olyan kíváncsi vagyok hol van az a hely, ahol 10-15 percen át csak beton van. Sőt, keresek neked füves területet a Google térkép segítségével, hátha az volt a baj.
Képzeljétek, Budapest belvárosának egyes helyein baromi nehéz füves részt találni. Vagy ha van, tilos oda kutyát engedni, és megbüntetnek érte, ha mégis (pedig a föld felszívja a pisit, a beton meg nem... értelmes szabály, de ez van. Engem egyszer majdnem 30e hufra büntetett egy rendőr, de végül elengedett.)
A másik kategória meg az ocsmányan elhanyagolt futtató vagy füves rész, ahová én például azért nem viszem a kutyám, mert mindig belelépek valaki más által otthagyott sz*rba, plusz láttam már ott emberi ürüléket is, amitől a belem kifordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!