Miert kakal a kutyam a betonra?
A kutyam(5 eves terelo szuka) amiota itt van csak utcara cementre fosik szarik viszem bukorba semmi.viszem fube semmi.
Mikor jon ra? Cementen a legforgalmasabb utcan.
Hogy szoktassam le errol?
Én fel szedem nehogy másnap kómásan a meló felé én lépjek bele.
Tudod, aki másnak vermet ás..
"Miert kakal a kutyam a betonra?"
Mert a mai világban mar alig van zold terulet a telepuleseken … mert mindenhol csak beton van meg aszfalt. Nem baj hagyd ott, termeszetesebb anyag a kutyagumi mint a beton.
Felvilágosodás koraban is az volt a jelszo: "vissza a termeszetbe":)
10/15 kérdező
Ez így van. Balkánon nem nézi senki, hogy a kutyaszar a járdán vagy a fűben van e.
Egyébként próbáld meg többet a fűben sétáltatni. Esetleg kb nézd meg mennyi idő kell neki séta közben a pottyantáshoz.
"Tudod, aki másnak vermet ás.."
Ilyeneket csak a vesztesek szoktak mondani, akik rutul jartak. Ugyanolyan vesztes duma, mint a "nem a gyozelem, a reszvetel a fontos" … jelentem: csak a gyoztesekre emlekeznek!
utcán beton van nem falun élek. és mellette vannak árkok, bokrok .viszem oda és néz nagy szemekkel közben liheg (nevet).
aztán beérek egy piac környékére ott néznek ki a vénasszonyok és leguggol a járda közepére fosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!