Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Összebalhéztam egy öregasszonn...

Összebalhéztam egy öregasszonnyal a kutya miatt. Kinek volt igaza?

Figyelt kérdés

Szóval mentem a kutyámmal a jól megszokott délutáni körútunkra. Azt tudni kell, hogy a kutyám nem lett szoktatva a többi kutyához és hisztizik ha a ketítés mögül ugatnak a kutyák. Na és most is ugyanez volt, és én meg megállítottam egy kerítés előtt (ahol nem volt kutya) hogy lenyugtassam. Ez nagyjából sikerült is, mentünk tovább. Visszafelé arra jöttünk haza és szembetalálkoztunk egy öregasszonnyal, aki elkezdte nekem mondani, hogy hogy mertem én bosszantani az ő kutyáit azzal hogy megállítottam a sajátomat, stb. Hangsúlyoznám, hogy a kutyámat nem az ő háza előtt állítottam meg, hanem a szomszédjáénál. A beszólására elmagyaráztam neki hogy nem az ő háza előtt állítottam meg a kutyát. Erre megfenyegetett hogy ha mégegyszer ilyet csinálok akkor ki engedi a saját kutyáit (2 kutyája van) hogy harapják szét az én kutyusomat. Én visszaszóltam neki, szóval még ő is beszólogatott még néhányat. És akkor a végén elkezdi hogy milyen szemtelen vagyok, stb és hogy majd szól a szüleimnek (ismeri őket) hogy mit tettem. Én meg visszaszóltam neki erre hogy "Akkor hajrá, szóljon nekik". Utána ment mindenki a maga dolgára. Én úgy érzem nekem volt igazam, ugyanis a kutyám pórázon volt és mivel az utca közterület, ott állítom meg a kutyust ahol csak akarom, ráadásul azért, hogy lenyugodjon. És mégegyszer: mégcsak nem is az ő háza előtt állítottam meg.

Most egy darabig biztos kerülöm a házát mert egy elég rosszindulatú nőnek tűnik. Szerintetek kinek van igaza?

2020. szept. 10. 19:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban tényleg zavaró, hogy van nálunk is egy sétáltató, akinek nagyon kötekedős kutyája van, már az utca végéről rongyol hozzánk hergelni az enyémeket. Neki én is szóltam, hogyha nem tudja visszahívni a kutyáját, tegye pórázra, aztán engedje el. De én is így szoktam sétáltatni. Aki ennek ellenére beszól, hát rajzoljon le...
2020. szept. 11. 09:54
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Úgy szeretem az így gondolkodó időseket...

Oké, sok évet lenyomtak, minden elismerésem. De attól még nem lesznek magasabb rangú emberek.

Lenézik a fiatalokat, kifogásolható stílusban szólnak hozzájuk, aztán még ők pampognak ha hasonló stílusban kapnak választ.

2020. szept. 11. 11:52
 33/36 anonim ***** válasza:
89%

33.

Ebben a történetben sajnos a te "mamád" lenne a fikásorrú bunkó...

2020. szept. 11. 13:04
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha a kedves édesanyád bárminemű provokáció nélkül bunkó módon beszól egy éppen arra járó, kutyáját nevelni próbáló embernek, akkor te barbár vadállat módjára, szinte ok nélkül kioltanád az életét? (Vagy minimum súyos, maradandó sérülést okoznál neki)

Hát gratulálok, te sem álltál be a sorba, amikor az észt osztották.

2020. szept. 11. 13:25
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

" a mai világban siman visszanyal a fagyi."

Lol igen? Ezzel érvelj majd a bíróságon is, tuti sikeres leszel vele

2020. szept. 11. 14:24
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, hasonló velem is történt már párszor. A szókaratéba nem szoktam belemenni, nem érdemes. Ha vissza akarsz szólni, megmondhatod neki, hogy te a saját kutyádat neveled, foglalkozzon ő is a sajátjával. A beszólogatók és a én kutyám között az a nagy különbség, hogy az enyém idővel megtanulta, hogy nem pofázhat vissza, az ő kutyáik pedig még mindig őrjöngenek a kerítésnél. Ha nem neveled meg a kutyádat vagy kerülöd a problémás utcákat, az a ti sétáitokat rontja el, ez rosszabb, mint hogy egyszer beszólt egy öregasszony.
2020. szept. 11. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!