Elveszett a kutyám békéscsabán, hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Szerda 9 körül elkóborolt szeretett kutyánk, hogyan tudom megtalálni? Mekkora esélye van rá hogy visszajön vagy megtalálom ennyi idő után? Ellophatták már az utcáról? Fiú volt, volt benne chip , havanese a fajtája képekért itt a link: [link] , Ha valaki látta békéscsaba és környékén akkor kérem hívja a +36501044035-ös számot.2020. szept. 4. 20:10
51/72 A kérdező kommentje:
És inkább békésen vagy békéscsabaán keressem szerintetek? Békéscsabán már helyeztem el plakátokat békésre mennyire érdemes átmenni, mivel sokan azt írták hogy ott lehet!
2020. szept. 5. 15:12
52/72 anonim 

válasza:

Te tudhatod, hogy a kutyád át mer-e menni arra. Jártatok ott, ismeri arra a járást? Elkóborolt kutya is először az ismerős környéken megy végig, ahol már sétált.
Ha ki sem vitted bármerre indulhatott, arra is nézd mindenképpen.
De tényleg, rádióban bemondathatod.Kérsz egy zene számot valami ismert zene csatornán az elveszett kutyádnak, aki megtalálja pénzt kap érte. Sokan hallgatják.
53/72 A kérdező kommentje:
Én csak azért kérdeztem hogy hol lehet mivel nagyon szelíd és lehet hogy felkapták az utcáról szaporítás céljából. Amúgy meg ha e célból vitték el nem hinném hogy pénzért vissza adják mivel nagyon jól csinálja...., de remélkedjünk a legjobbakba.
2020. szept. 5. 15:27
55/72 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi, ma rakok ki plakátokat békésre is hátha jelentkezik valaki.
2020. szept. 6. 08:29
56/72 A kérdező kommentje:
Ha valaki megtartotta vagy szaporítás céljából vitte haza akkor mekkora esély van rá hogy még látom a kutyám? Akár pénzt is adnék hátha nagyobb esélyel látom.
2020. szept. 6. 21:25
60/72 anonim 

válasza:

De hívhatod őket orkoknak is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!