Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elveszett a kutyám békéscsabán...

Elveszett a kutyám békéscsabán, hogy találjam meg?

Figyelt kérdés
Szerda 9 körül elkóborolt szeretett kutyánk, hogyan tudom megtalálni? Mekkora esélye van rá hogy visszajön vagy megtalálom ennyi idő után? Ellophatták már az utcáról? Fiú volt, volt benne chip , havanese a fajtája képekért itt a link: [link] , Ha valaki látta békéscsaba és környékén akkor kérem hívja a +36501044035-ös számot.

2020. szept. 4. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
94%
Magától ment ki, akkor talán nem lopták el. Bízom benne hamarosan meg lesz!
2020. szept. 4. 20:33
 12/72 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek hogy az utcáról vitték el mivel nagyon szelíd és mindenkivel barátságos.
2020. szept. 4. 20:34
 13/72 anonim ***** válasza:
94%
Szomszédokat kérdezd körbe (ha még nem tetted).
2020. szept. 4. 20:35
 14/72 anonim ***** válasza:
95%
Sok szerencsét, reemélem meglesz!Ha nekünk kiszökik, mindíg visszajön. (kopp kopp lekopogom)
2020. szept. 4. 20:36
 15/72 anonim ***** válasza:
94%
Menhelyeket szomszédokat nézd végig!
2020. szept. 4. 20:37
 16/72 A kérdező kommentje:
14es de ez már a 3. éjszaka lesz hogy nincs itthon nektek mennyi idő alatt szokott vissza jönni?
2020. szept. 4. 20:44
 17/72 anonim ***** válasza:
97%
Írj a csabai állatvédőknek meg a Remény-lak menhelynek. Nyomtass plakátokat, vidd be boltokba (pl. állateledel bolt, állatorvos, de még a strandon is van lehetőség kitenni, csak kérdezd meg előtte). Én mikor a miénk tűnt e, szórólapokat is dobáltam postaládákba. Minden létező csabai csoportban oszd meg (pl. Békéscsaba napjainkban), ott sokan látják. Nézegesd a környező települések mentéseit, menhelyeit is. Ajánlj jutalmat a megtalálónak, akkor nagyobb eséllyel hozzák vissza, ha valaki befogta. Ha ivaros a kutya, akkor viszont simán megtarthatják szaporítás céljából, szóval én azért grasszálnék is a városban sokat a helyedben.... hátha még kint van és te hamarabb találod meg :/ Sok sikert!
2020. szept. 4. 20:45
 18/72 anonim ***** válasza:
42%

3-éjszaka... akkor az már nem lesz meg, mint mondtad eladhatták szőröstalpiába, vagy megehették az indiánok, esetleg lehet hogy átvitték Békésre, ott van 1-2 szaporító szóval ha ivaros akkor szaporítják ha nem esélyes hogy elengedték békésen.

Úgyhogy én ott is kiplakátolnám, leginkább "párizs" fele.

2020. szept. 4. 20:50
 19/72 A kérdező kommentje:
És békésen ott hol, mit mikor csináljak vagy ennek már annyi?
2020. szept. 4. 21:01
 20/72 anonim ***** válasza:
83%

Szőröstalpia, meg indiànok... Milyen lelkület van Magyarországon, ha még egy elveszett kutya ügyében is a mocskolódás megy? De jó, hogy már nem ott élek.

Kérdező, nekem egyik kollégám kutyàja egy hét után tért haza, szòval ne add fel! Remélem megtalálod!

2020. szept. 4. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!